FUTBOL TURNUVASINDA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Spor 01.06.2016 - 11:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

FUTBOL TURNUVASINDA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Birimler arası Futbol turnuvasında finalistler belli oldu

Gölcük Belediye personelinin tanışması ve kaynaşması amacıyla her yıl düzenlenen Birimler arası Futbol Turnuvasında 30 Mayıs Pazartesi günü Kavaklı stadında oynanan Yarı Final maçlarının ardından İdari İşler Amirliğini 1 – 0 yenen Yapı kontrol Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünü 3 – 1 yenen Özel Kalem Müdürlüğü final oynamaya hak kazandılar. Çekişmeli geçen maçların sonunda Özel Kalem Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü gülen taraf olarak finale isimlerini yazdırmayı başardılar. 3 Haziran 2016 Cuma 19.30 = Temizlik işleri Müdürlüğü - İdari işler Amirliği               /  3.lük maçı 20.30 = Özel Kalem Müdürlüğü    -  Yapı Kontrol Müdürlüğü   /   Final maçı
Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Birimler arası Futbol turnuvasında finalistler belli oldu

Gölcük Belediye personelinin tanışması ve kaynaşması amacıyla her yıl düzenlenen Birimler arası Futbol Turnuvasında 30 Mayıs Pazartesi günü Kavaklı stadında oynanan Yarı Final maçlarının ardından İdari İşler Amirliğini 1 – 0 yenen Yapı kontrol Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünü 3 – 1 yenen Özel Kalem Müdürlüğü final oynamaya hak kazandılar.

Çekişmeli geçen maçların sonunda Özel Kalem Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü gülen taraf olarak finale isimlerini yazdırmayı başardılar.

3 Haziran 2016 Cuma

19.30 = Temizlik işleri Müdürlüğü - İdari işler Amirliği               /  3.lük maçı

20.30 = Özel Kalem Müdürlüğü    -  Yapı Kontrol Müdürlüğü   /   Final maçı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.