LASTİK İŞ
ismail

'FUTBOLA SİYASET BULAŞTI ,ADAY DEĞİLİM

Gölcük 28.06.2019 - 18:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

'FUTBOLA SİYASET BULAŞTI ,ADAY DEĞİLİM

Adı Gölcükspor Başkanlığı le anılan Gölcükspor Mal As Başkanı Mehmet Yaşar önemli açıklamalarda bulundu.

Adı Gölcükspor Başkanlığı ile anılan Gölcükspor Mali As Başkanı Mehmet Yaşar gazetemize önemli açıklamalarda bulunarak noktayı koydu. Bu süreci buraya getirienleri kamuoyunun vicdanlarına bırakıyorum Gölcükspor Mali As Başkanı Mehmet Yaşar, çapıcı açıklamalarda bulundu. Yaşar "Malum süreç çok uzadı. Futbol haricinde birçok şeyler konuşulmaya başlandı. Futbola siyaset bulaştı. Bu süreçte şahsıma gösterilen teveccühe teşekkür ederim. Bizler toplumun gözü önünde bulunan insanlarız ,işimiz,gücümüz, halimiz, hatrımız çok şükür yerinde adımın sorgulanması, siyasete buluştırılması beni derinden üzmüştür. Futbolun içinden gelen futbolu seven biri olarak Gölcükspora maddi manevi destek olamk,layık olduğu yere taşımak amacıyla kongre kararının ardından Başkan Ahmet Şahin'in "aday değilim" demesiyle yönetim kurulunda birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın teveccühü ile yola çıkmış bulunmaktayken gelinen noktadan rahatsız olduğumdan aday değilim.Bu süreci buraya getirenleri kamuoyunun vicdanlarına bırakıyorum"dedi. 
Adı Gölcükspor Başkanlığı le anılan Gölcükspor Mal As Başkanı Mehmet Yaşar önemli açıklamalarda bulundu.

Adı Gölcükspor Başkanlığı ile anılan Gölcükspor Mali As Başkanı Mehmet Yaşar gazetemize önemli açıklamalarda bulunarak noktayı koydu. Bu süreci buraya getirienleri kamuoyunun vicdanlarına bırakıyorum Gölcükspor Mali As Başkanı Mehmet Yaşar, çapıcı açıklamalarda bulundu.

Yaşar "Malum süreç çok uzadı. Futbol haricinde birçok şeyler konuşulmaya başlandı. Futbola siyaset bulaştı. Bu süreçte şahsıma gösterilen teveccühe teşekkür ederim. Bizler toplumun gözü önünde bulunan insanlarız ,işimiz,gücümüz, halimiz, hatrımız çok şükür yerinde adımın sorgulanması, siyasete buluştırılması beni derinden üzmüştür. Futbolun içinden gelen futbolu seven biri olarak Gölcükspora maddi manevi destek olamk,layık olduğu yere taşımak amacıyla kongre kararının ardından Başkan Ahmet Şahin'in "aday değilim" demesiyle yönetim kurulunda birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın teveccühü ile yola çıkmış bulunmaktayken gelinen noktadan rahatsız olduğumdan aday değilim.Bu süreci buraya getirenleri kamuoyunun vicdanlarına bırakıyorum"dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.