LASTİK İŞ

FUTBOLCULAR HASTALANDI MAÇLAR ERTELENDİ

Spor 01.12.2020 - 13:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

FUTBOLCULAR HASTALANDI MAÇLAR ERTELENDİ

Kocaelispor’da toplam 17 futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine TFF resmi olarak perşembe günkü Erzincan ve pazar günkü Hekimoğlu Trabzon maçlarını ileri bir tarihe erteledi. Federasyonun resmi internet sitesinden de duyuru yapıldı. ANKARA DEMİR MAÇI 2 OCAK’TA Kocaelispor ile Ankara Demirspor sezonun dokuzuncu haftasında Ankara’da karşılaşacaktı. Bu maç öncesinde Ankara ekibinde Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu sayısının fazlalığı nedeni ile TFF karşılaşmayı ileri bir tarihe ertelemişti. Federasyon maçın güncel tarihini belirledi. Buna göre Ankara Demirspor ile Kocaelispor arasındaki maç 2 Ocak 2021’de oynanacak.

Kocaelispor’da toplam 17 futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine TFF resmi olarak perşembe günkü Erzincan ve pazar günkü Hekimoğlu Trabzon maçlarını ileri bir tarihe erteledi. Federasyonun resmi internet sitesinden de duyuru yapıldı.

ANKARA DEMİR MAÇI 2 OCAK’TA

Kocaelispor ile Ankara Demirspor sezonun dokuzuncu haftasında Ankara’da karşılaşacaktı. Bu maç öncesinde Ankara ekibinde Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu sayısının fazlalığı nedeni ile TFF karşılaşmayı ileri bir tarihe ertelemişti. Federasyon maçın güncel tarihini belirledi. Buna göre Ankara Demirspor ile Kocaelispor arasındaki maç 2 Ocak 2021’de oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.