FUTBOLCULARIN KURBAN MERAKI

05.09.2017 - 10:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FUTBOLCULARIN KURBAN MERAKI

Gölcüksporlu futbolcular, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Muğlaspor maçının ilk çalışmasını, önceki gün gerçekleşti. Antrenman öncesi bir futbolcunun kurbanını tesislerde kestirmesi, futbolcuların ilgi odağı oldu

KURBAN KESİMİNİ İLGİYLE İZLEDİLER Gölcüksporlu futbolcular, 2 günlük kurban bayramı sonrası, Muğlaspor maçı hazırlıkları için soluğu tesislerde aldılar. Ancak tesislere gelen futbolcular bir sürprizle karşılaştılar. Gölcüksporlu bir futbolcunun kurbanını tesislerde kestirmesi, futbolcuların ilgi odağı oldu. Kulüp aşçısı Süleyman Yüksel’in kestiği kurbanlık koç, kırmızı-siyahlıların bir hayli ilgisini çekti. Süleymen Yüksel’in kestiği koçu, büyük bir dikkatle takip eden Cenk Cengiz ve Ahmet Kutluer, aşçı Süleymen’dan kurban kesimi taktiklerini aldıktan sonra, “Bakarsınız bir gün biz kesmek zorunda kalırız. Bu yüzden Süleyman Ustadan kesim taktiklerini alıyoruz” diye, espri yapmaktan geri kalmadılar. Kırmızı-Siyahlı futbolcular, antrenman sonra kurban kavurmasını yiyerek, kurban kesen takım arkadaşına “Allah Kabul Etsin” dileklerini ifade ettiler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcüksporlu futbolcular, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Muğlaspor maçının ilk çalışmasını, önceki gün gerçekleşti. Antrenman öncesi bir futbolcunun kurbanını tesislerde kestirmesi, futbolcuların ilgi odağı oldu

KURBAN KESİMİNİ İLGİYLE İZLEDİLER

Gölcüksporlu futbolcular, 2 günlük kurban bayramı sonrası, Muğlaspor maçı hazırlıkları için soluğu tesislerde aldılar. Ancak tesislere gelen futbolcular bir sürprizle karşılaştılar. Gölcüksporlu bir futbolcunun kurbanını tesislerde kestirmesi, futbolcuların ilgi odağı oldu. Kulüp aşçısı Süleyman Yüksel’in kestiği kurbanlık koç, kırmızı-siyahlıların bir hayli ilgisini çekti. Süleymen Yüksel’in kestiği koçu, büyük bir dikkatle takip eden Cenk Cengiz ve Ahmet Kutluer, aşçı Süleymen’dan kurban kesimi taktiklerini aldıktan sonra, “Bakarsınız bir gün biz kesmek zorunda kalırız. Bu yüzden Süleyman Ustadan kesim taktiklerini alıyoruz” diye, espri yapmaktan geri kalmadılar. Kırmızı-Siyahlı futbolcular, antrenman sonra kurban kavurmasını yiyerek, kurban kesen takım arkadaşına “Allah Kabul Etsin” dileklerini ifade ettiler. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.