FUTBOLCULARA DEPLASMAN ÖNCESİ PRİM DOPİNGİ

Spor 08.11.2019 - 16:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FUTBOLCULARA DEPLASMAN ÖNCESİ PRİM DOPİNGİ

Gölcükspor'da futbolcuların maç başı primleri ödendi

Geçtiğimiz Hafta  Kırmızı Siyahlı kukübün Ekim ayı alacakları ile maç başı primleri ödenmişti.  Yaklaşık 4 milyon liralık bir borç ile kulübün başknalığına seçilen Hüseyin Çardak ve yönetimi bir hafta ara ile yaptıkları ödemelerle futbolcuların yüzünü güldürdü. GÖLCÜKSPOR YEŞİLYURT'A HAZIR TFF 3. Lig 3. Grup’ta, Pazar günü Malatya deplasmanında Yeşilyurt Belediyespor karşısında, galibiyet arayacak olan Gölcükspor, bu zorlu maç için yarın havayoluyla önce Elazığ’a, ardından karayoluyla Malatya’ya geçerek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Gölcükspor’un bu zorlu deplasman maçının masraflarını Gölcükspor yöneticisi Dr. Ekrem Aktuğ karşılayacak. Yeşilyurt Belediyespor ile Gölcükspor arasında oynanacak maçı, İzmir Bölgesinden Erdem Demirtaş yönetecek.   Ligde oldukça zorlu bir 6 haftalık periyoda giren Gölcükspor, 6 maçlık zorlu seriye Pazar günü Malatya deplasmanında oynayacağı Yeşilyurt Belediyespor maçıyla start verecek. Bu zorlu maçın son hazırlığını bugün yapacak olan Gölckspor, yarın sabah yapacağı kahvaltının ardından, kulüp otobüsüyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Anadolu Jet uçağı ile önce Elazığ’a, ardından karayoluyla Malatya’ya geçerek Kırçuval Otel’de kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Gölcükspor kafilesi maçın ardından bu kez Malatya’dan saat 21.55 Uçağı ile İstanbul’a dönecek.    DEPLASMAN MASRAFLARI DR. AKTUĞ’DAN Bu arada, pazar günü Malatya deplasmanında oynanacak olan Yeşilyurt Belediyespor maçının masraflarını, Gölcükspor yöneticisi Dr. Ekrem Aktuğ üstlendi. Takımın kafile başkanlığını ise genç yönetici Kaan Doğukan Yılmaz yapacak. Pazar günü saat 13.00 da Yeşilyurt Spor Kompleksi’nde oynanacak olan maçı, İzmir Bölgesinden Erdem Demirtaş yönetecek. Demitaş’ınm yardımcılıklarını, Denizli’den Mutarcan Ilgaz ve Manisa’dan Hüseyin Aycan yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise İzmir’den Ahmet Yeşildağ. Bu zorlu maç öncesinde Yeşilyurt Belediyespor, 8 puanla 17. Sırada yer alırken temsilcimiz ise 14 puanla 11. Sırada yer alıyor. Bu arada, TFF 3. Lig 3. Grupta 12. Haftanın Maç Programı şöyle:   12. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI 9 KASIM CUMARTESİ 13.30 Modafen-Batman Petrolspor: 13.30 Halide Edip Adıvarspor-Muğlaspor 10 KASIM PAZAR 13.00 Pazarspor-Bayrampaşaspor 13.00 Diyarbekirspor-Somaspor 13.00 Malatya Yeşilyurt Bld.-Gölcükspor 13.30 Darıca Gençlerbirliği-Yozgatspor 13.30 Osmaniyespor-Altındağ Belediye 13.30 Karacabey Bld.-Nazilli Bld. 13.30 Nevşehir Bld.-1954 Kelkit Bld.
Gölcükspor'da futbolcuların maç başı primleri ödendi

Geçtiğimiz Hafta  Kırmızı Siyahlı kukübün Ekim ayı alacakları ile maç başı primleri ödenmişti. 

Yaklaşık 4 milyon liralık bir borç ile kulübün başknalığına seçilen Hüseyin Çardak ve yönetimi bir hafta ara ile yaptıkları ödemelerle futbolcuların yüzünü güldürdü.

GÖLCÜKSPOR YEŞİLYURT'A HAZIR

TFF 3. Lig 3. Grup’ta, Pazar günü Malatya deplasmanında Yeşilyurt Belediyespor karşısında, galibiyet arayacak olan Gölcükspor, bu zorlu maç için yarın havayoluyla önce Elazığ’a, ardından karayoluyla Malatya’ya geçerek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Gölcükspor’un bu zorlu deplasman maçının masraflarını Gölcükspor yöneticisi Dr. Ekrem Aktuğ karşılayacak. Yeşilyurt Belediyespor ile Gölcükspor arasında oynanacak maçı, İzmir Bölgesinden Erdem Demirtaş yönetecek.

 

Ligde oldukça zorlu bir 6 haftalık periyoda giren Gölcükspor, 6 maçlık zorlu seriye Pazar günü Malatya deplasmanında oynayacağı Yeşilyurt Belediyespor maçıyla start verecek. Bu zorlu maçın son hazırlığını bugün yapacak olan Gölckspor, yarın sabah yapacağı kahvaltının ardından, kulüp otobüsüyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Anadolu Jet uçağı ile önce Elazığ’a, ardından karayoluyla Malatya’ya geçerek Kırçuval Otel’de kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Gölcükspor kafilesi maçın ardından bu kez Malatya’dan saat 21.55 Uçağı ile İstanbul’a dönecek. 

 

DEPLASMAN MASRAFLARI DR. AKTUĞ’DAN

Bu arada, pazar günü Malatya deplasmanında oynanacak olan Yeşilyurt Belediyespor maçının masraflarını, Gölcükspor yöneticisi Dr. Ekrem Aktuğ üstlendi. Takımın kafile başkanlığını ise genç yönetici Kaan Doğukan Yılmaz yapacak. Pazar günü saat 13.00 da Yeşilyurt Spor Kompleksi’nde oynanacak olan maçı, İzmir Bölgesinden Erdem Demirtaş yönetecek. Demitaş’ınm yardımcılıklarını, Denizli’den Mutarcan Ilgaz ve Manisa’dan Hüseyin Aycan yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise İzmir’den Ahmet Yeşildağ. Bu zorlu maç öncesinde Yeşilyurt Belediyespor, 8 puanla 17. Sırada yer alırken temsilcimiz ise 14 puanla 11. Sırada yer alıyor.

Bu arada, TFF 3. Lig 3. Grupta 12. Haftanın Maç Programı şöyle:

 

12. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

9 KASIM CUMARTESİ

13.30 Modafen-Batman Petrolspor:

13.30 Halide Edip Adıvarspor-Muğlaspor

10 KASIM PAZAR

13.00 Pazarspor-Bayrampaşaspor

13.00 Diyarbekirspor-Somaspor

13.00 Malatya Yeşilyurt Bld.-Gölcükspor

13.30 Darıca Gençlerbirliği-Yozgatspor

13.30 Osmaniyespor-Altındağ Belediye

13.30 Karacabey Bld.-Nazilli Bld.

13.30 Nevşehir Bld.-1954 Kelkit Bld.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.