FUTBOLCULARLA GÜREŞÇİLER AYNI SAHAYI KULLANDI

Spor 11.09.2020 - 10:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

FUTBOLCULARLA GÜREŞÇİLER AYNI SAHAYI KULLANDI

Gölcükspor günün antrenmanın son antrenmanını ise önceki gün yaptı. Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleşen antrenmanda milli güreşçiler ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

GÜREŞÇİLERİMİZE BAŞARILAR Kırmızı Siyahlılar kampın son antrenmanında ise güreş milli takımı ile aynı sahayı kullandılar. Antrenman öncesinde güreşçiler ve futbolcular ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Dünya şampiyonu olan Taha Akgül ile fotoğraf çekilirken TEknik Direktör Tunahan Akdoğan Gölcüklü olan Abdulvasi Balta , Ramazan Sarı ve Taha Akgül ile fotoğraf verdi. İSTASYON VE ÇİFT KALE Gölcükspor antrenmanda koşu çalışması ile başlamanın ardından 5'e 2 top çalışması ile devam etti. Antrenmanın son kalanında ise istasyon çalışması ve yarım saha çift kale maçı yaptı. Çift kale maçında hem taktiksel çalışma gerçekleştirildi. Kırmızı Siyahlılar günü tek antrenman ile tamamlayarak ilimize döndü.
Gölcükspor günün antrenmanın son antrenmanını ise önceki gün yaptı. Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleşen antrenmanda milli güreşçiler ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

GÜREŞÇİLERİMİZE BAŞARILAR

Kırmızı Siyahlılar kampın son antrenmanında ise güreş milli takımı ile aynı sahayı kullandılar. Antrenman öncesinde güreşçiler ve futbolcular ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Dünya şampiyonu olan Taha Akgül ile fotoğraf çekilirken TEknik Direktör Tunahan Akdoğan Gölcüklü olan Abdulvasi Balta , Ramazan Sarı ve Taha Akgül ile fotoğraf verdi.

İSTASYON VE ÇİFT KALE

Gölcükspor antrenmanda koşu çalışması ile başlamanın ardından 5'e 2 top çalışması ile devam etti. Antrenmanın son kalanında ise istasyon çalışması ve yarım saha çift kale maçı yaptı. Çift kale maçında hem taktiksel çalışma gerçekleştirildi. Kırmızı Siyahlılar günü tek antrenman ile tamamlayarak ilimize döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.