FUTBOLUN DUAYENLERİ KAVAKLI STADI'NDA…

Spor 11.09.2017 - 11:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

FUTBOLUN DUAYENLERİ KAVAKLI STADI'NDA…

Futbol aşkı, futbol severler için gece gündüz, bayram seyran dinlemez. Çünkü onlar için futbol bir aşktır, bir tutkudur, bir sevgidir. Bu nedenle bu sevdanın önüne kimse geçemez.  Bu fotoğraf karesi aslında tarih sayfalarına girecek bir fotoğraf karesi. Başta Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci olmak üzere, KASKF Başkan Vekili Hüseyin Bat ile ilçemiz spor duayenleri Yaşar Nalbantoğlu, Naci Keleş, Hakan Kısa, Muzaffer Akgümüş, Fikret Tosun, Hikmet Bölükbaşıoğlu ve Severcan Kara ile diğerleri, geçtiğimiz hafta sonu gecenin bir vakti, Kavaklı Stadı'nda buluştular.   Gölcük're ender bir araya gelen bu duayenlerin konuştuğu tek ortak dil futbol. Futboldan başka bir şey düşünmeyen bu insanlar, Gölcük Belediyesi'nin geleneksek Başkanlık Futbol Turnuvasının finaline ve ödül törenine renk kattılar.   Eskimeyen bu dostların futbol gecesi, görenleri adeta kıskandırarak, kendilerine “Maşallah” dedirttiler. Geceye ise Fikret Hocanın tatlı esprileri damga vurdu.  Ne diyelim duayenler. Allah dostluğunuzu bozmasın, Allah dostluğunuzu daim etsin…

Futbol aşkı, futbol severler için gece gündüz, bayram seyran dinlemez. Çünkü onlar için futbol bir aşktır, bir tutkudur, bir sevgidir. Bu nedenle bu sevdanın önüne kimse geçemez. 
Bu fotoğraf karesi aslında tarih sayfalarına girecek bir fotoğraf karesi. Başta Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci olmak üzere, KASKF Başkan Vekili Hüseyin Bat ile ilçemiz spor duayenleri Yaşar Nalbantoğlu, Naci Keleş, Hakan Kısa, Muzaffer Akgümüş, Fikret Tosun, Hikmet Bölükbaşıoğlu ve Severcan Kara ile diğerleri, geçtiğimiz hafta sonu gecenin bir vakti, Kavaklı Stadı'nda buluştular.  
Gölcük're ender bir araya gelen bu duayenlerin konuştuğu tek ortak dil futbol. Futboldan başka bir şey düşünmeyen bu insanlar, Gölcük Belediyesi'nin geleneksek Başkanlık Futbol Turnuvasının finaline ve ödül törenine renk kattılar.  
Eskimeyen bu dostların futbol gecesi, görenleri adeta kıskandırarak, kendilerine “Maşallah” dedirttiler. Geceye ise Fikret Hocanın tatlı esprileri damga vurdu. 
Ne diyelim duayenler. Allah dostluğunuzu bozmasın, Allah dostluğunuzu daim etsin…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.