LASTİK İŞ
ismail

G-MAİL TARİH OLUYOR !

11.12.2015 - 17:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

G-MAİL TARİH OLUYOR !

Google'a yakın kaynaklar, Gmail'in kullanımının son bulacağını ortaya koyuyor.

Google’ın elektronik posta servisi Gmail’in miadı doluyor. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında ‘Inbox’ isimli elektronik posta servisini kullanıma sunan Google, bir süredir kullanıcılarının bu yeni sisteme entegre olması için adımlar atıyor. NTV’nin haberine göre ; elektronik postalarını akıllı cihazları üzerinden kontrol eden kullancılar artık Gmail yerine Inbox’a yönlendiriliyor. “Inbox’ı denediğiniz için teşkkür ederiz” mesajıyla kullanıcıları Inbox’a yönlendiren Google, istenmesi durumunda Gmail’e dönmeye de imkan veriyor. Söz konusu iddialar üzerine resmi bir açıklama yapan Google, Gmail’in kapanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, yönlendirmenin sadece kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için yapıldığının ve Gmail’e dönme opsiyonu bulunduğunun altını çizdi. İlk etapta akıllı telefonlar, iPad ve Android tabletler ile Crome tarayıcılarında kullanılabilen Inbox, kısa süre içinde diğer web tarayıcılarıyla da uyumlu hale getirilerek kullanım alanını genişletmişti.
Google'a yakın kaynaklar, Gmail'in kullanımının son bulacağını ortaya koyuyor.

Google’ın elektronik posta servisi Gmail’in miadı doluyor. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında ‘Inbox’ isimli elektronik posta servisini kullanıma sunan Google, bir süredir kullanıcılarının bu yeni sisteme entegre olması için adımlar atıyor.

NTV’nin haberine göre ; elektronik postalarını akıllı cihazları üzerinden kontrol eden kullancılar artık Gmail yerine Inbox’a yönlendiriliyor. “Inbox’ı denediğiniz için teşkkür ederiz” mesajıyla kullanıcıları Inbox’a yönlendiren Google, istenmesi durumunda Gmail’e dönmeye de imkan veriyor.

Söz konusu iddialar üzerine resmi bir açıklama yapan Google, Gmail’in kapanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, yönlendirmenin sadece kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için yapıldığının ve Gmail’e dönme opsiyonu bulunduğunun altını çizdi. İlk etapta akıllı telefonlar, iPad ve Android tabletler ile Crome tarayıcılarında kullanılabilen Inbox, kısa süre içinde diğer web tarayıcılarıyla da uyumlu hale getirilerek kullanım alanını genişletmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.