LASTİK İŞ
ismail

GARANTİ BANKASI ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Eğitim 22.05.2015 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GARANTİ BANKASI ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Garanti Bankası ve Garanti Bankası Sosyal Sorumluluk Proje Kulübü Gönüllü Yoncalar her geçen gün yeni bir proje ile ilçemizde, farklılık yaratmaya ve yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Garanti Bankası ve Garanti Bankası Sosyal Sorumluluk Proje Kulübü Gönüllü Yoncalar her geçen gün yeni bir proje ile  ilçemizde, farklılık yaratmaya ve yüzleri güldürmeye devam ediyor. Garanti Bankası Sosyal Sorumluluk Proje Kulübü Gönüllü Yoncalar ve Garanti Bankası İzmit Sanayi Şubesi’nin ortaklaşa yapmış oldukları Dilek ağacı Projesi ile Gölcük Hamidiye Köyünde bulunan Hamidiye Köyü İlköğretim okulunda 107 öğrencinin yüzünü güldürdü.   “PROJEMİZİN AMACI ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEKTİR”   Garanti Bankası İzmit Sanayi Şubesi Müdürü Çiğdem Uğur, proje ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Garanti Bankası Sosyal Sorumluluk Kulübü Gönüllü Yoncalar ve Garanti Bankası olarak başlattığımız Dilek Ağacı Projesini anlatmak gerekirse şunları söyleyebiliriz; bu projenin ilk adımı çocuklarımıza hayallerini çizmelerini söyleyerek, neler hayal ettiklerini öğrendik. Daha sonra bu resimleri web ortamında yapmış olduğumuz dilek ağacına görsel olarak yerleştirdik. Web sayfamızda yayınladığımız hayallerin, isteklerin üzerlerine tıklayarak çocuklarımızın hayallerini yerine getirmek ve onların yüzlerini güldürmek amacıyla bu proje yürütülmektedir. Bu projeye yalnızca Kocaeli’nde gelen değil Türkiye’nin hemen her yerinden destek olan hayırsever vatandaşlarımız mevcuttur. Bugün burada Hamidiye İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 107 öğrencimizin de yüzlerini güldürdük. Öyle ki bizler Garanti Bankası olarak gönüllü vatandaşlar olarak böyle bir şey yapıyoruz. Fakat bizleri üzen bir konu var. Gölcük’te biline tanınan çok sayıda iş adamı olmasına rağmen köy okullarındaki öğrencilerin yüzlerini güldürmek belli ki kimsenin aklına gelmemiş. Keşke onlarda bu çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için bir şeyler yapsa. Ben bugün burada çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine sebep olan ve gönüllü olarak emek veren sanayi şubemizde görevli Engin Kılıç, Birsen Akfındık, Çağatay Sergin, Ceyda Tezel başta olmak üzere projemize destek veren çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine sebep  olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Garanti Bankası ve Garanti Bankası Sosyal Sorumluluk Proje Kulübü Gönüllü Yoncalar her geçen gün yeni bir proje ile ilçemizde, farklılık yaratmaya ve yüzleri güldürmeye devam ediyor.
Garanti Bankası ve Garanti Bankası Sosyal Sorumluluk Proje Kulübü Gönüllü Yoncalar her geçen gün yeni bir proje ile  ilçemizde, farklılık yaratmaya ve yüzleri güldürmeye devam ediyor.
Garanti Bankası Sosyal Sorumluluk Proje Kulübü Gönüllü Yoncalar ve Garanti Bankası İzmit Sanayi Şubesi’nin ortaklaşa yapmış oldukları Dilek ağacı Projesi ile Gölcük Hamidiye Köyünde bulunan Hamidiye Köyü İlköğretim okulunda 107 öğrencinin yüzünü güldürdü.
 
“PROJEMİZİN AMACI ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEKTİR”
 
Garanti Bankası İzmit Sanayi Şubesi Müdürü Çiğdem Uğur, proje ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Garanti Bankası Sosyal Sorumluluk Kulübü Gönüllü Yoncalar ve Garanti Bankası olarak başlattığımız Dilek Ağacı Projesini anlatmak gerekirse şunları söyleyebiliriz; bu projenin ilk adımı çocuklarımıza hayallerini çizmelerini söyleyerek, neler hayal ettiklerini öğrendik. Daha sonra bu resimleri web ortamında yapmış olduğumuz dilek ağacına görsel olarak yerleştirdik. Web sayfamızda yayınladığımız hayallerin, isteklerin üzerlerine tıklayarak çocuklarımızın hayallerini yerine getirmek ve onların yüzlerini güldürmek amacıyla bu proje yürütülmektedir. Bu projeye yalnızca Kocaeli’nde gelen değil Türkiye’nin hemen her yerinden destek olan hayırsever vatandaşlarımız mevcuttur. Bugün burada Hamidiye İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 107 öğrencimizin de yüzlerini güldürdük. Öyle ki bizler Garanti Bankası olarak gönüllü vatandaşlar olarak böyle bir şey yapıyoruz. Fakat bizleri üzen bir konu var. Gölcük’te biline tanınan çok sayıda iş adamı olmasına rağmen köy okullarındaki öğrencilerin yüzlerini güldürmek belli ki kimsenin aklına gelmemiş. Keşke onlarda bu çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için bir şeyler yapsa. Ben bugün burada çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine sebep olan ve gönüllü olarak emek veren sanayi şubemizde görevli Engin Kılıç, Birsen Akfındık, Çağatay Sergin, Ceyda Tezel başta olmak üzere projemize destek veren çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine sebep  olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.