LASTİK İŞ
ismail

GARİPOĞLU'NDAN HAKLI ELEŞTİRİ !

Gölcük 14.08.2019 - 11:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GARİPOĞLU'NDAN HAKLI ELEŞTİRİ !

DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, TV kanallarında kurban eti ile ilgili yapılan yayınlara tepki gösterdi,. Garipoğlu " TV'lerde sürekli kurban etinin nasıl pişireleceği anlatılıyor. Oysa, Kurban paylaşmak demektir" dedi.

Garipoğlu şunları söyledi ; Haber kanallarında sıklıkla denk geldiğimiz bir konu Kurban etinin saklanması.. Mevcut ekonomik koşulları incelediğimizde kurbanın nasıl saklanacağından öte dağıtılmasına önem vermeliyiz. O gün Allah’a senin için hayvanımı kurban ediyorum mesajı vererek inançlarını yerine getiren vatandaşlarımız kesemeyen vatandaşlarımızla bayramımızı paylaşmak zorundadır. Her şeyi öğrendik ancak paylaşmayı öğrenemedik. Kendimiz yedik,kendimiz harcadık ve kendimiz hayvanımızı kurban ederek dolaplarımızı doldurduk. Ne tutulan oruçların ne de kesilen kurbanların kabul olup olmadığını bilmiyoruz. Biliyormuş gibi davranıyoruz. Kutsal kitabımızın bize öğrettiği ve emrettiği en temel şey “Paylaşmaktır” İyiliği de,sevgiyi de,ibadetlerimizi de paylaşalım.
DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, TV kanallarında kurban eti ile ilgili yapılan yayınlara tepki gösterdi,. Garipoğlu " TV'lerde sürekli kurban etinin nasıl pişireleceği anlatılıyor. Oysa, Kurban paylaşmak demektir" dedi.

Garipoğlu şunları söyledi ;

Haber kanallarında sıklıkla denk geldiğimiz bir konu Kurban etinin saklanması.. Mevcut ekonomik koşulları incelediğimizde kurbanın nasıl saklanacağından öte dağıtılmasına önem vermeliyiz. O gün Allah’a senin için hayvanımı kurban ediyorum mesajı vererek inançlarını yerine getiren vatandaşlarımız kesemeyen vatandaşlarımızla bayramımızı paylaşmak zorundadır. Her şeyi öğrendik ancak paylaşmayı öğrenemedik. Kendimiz yedik,kendimiz harcadık ve kendimiz hayvanımızı kurban ederek dolaplarımızı doldurduk. Ne tutulan oruçların ne de kesilen kurbanların kabul olup olmadığını bilmiyoruz. Biliyormuş gibi davranıyoruz. Kutsal kitabımızın bize öğrettiği ve emrettiği en temel şey “Paylaşmaktır” İyiliği de,sevgiyi de,ibadetlerimizi de paylaşalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.