LASTİK İŞ

GARİPOĞLU SEÇİLMİŞ BAŞKAN

Asayiş 26.11.2018 - 08:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GARİPOĞLU SEÇİLMİŞ BAŞKAN

Demokratik Sol Parti (DSP) Gölcük İlçe Teşkilatı ilk kongresini dün yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Gölcük Merkez Kapalı Çarşı’da bulunan parti binasında yapılan kongreye tek başkan adayı olarak katılan Çağlayan Garipoğlu, resmen başkan olarak seçildi. Bursa il Başkanı geldi DSP Gölcük İlçe Teşkilatı dün ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongreye DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluç, DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri, partililer ile davetliler katılım sağladı. Divan Başkanı Hüseyin Cavit Akıncı oldu Kongreye 1 dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı.  Kongrenin Divan Başkanlığı’nı Hüseyin Cavit Akıncı, Üyeliklerini Selçuk Refik ve Savaş Kılıç yaptı. Daha sonra konuşma yapan Başkan Garipoğlu, şunları söyledi: Garipoğlu, ‘Güzel bir Gölcük için yola çıktık’ ‘’Bugün burada ilk kongremizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kongremize katılım sağlayan başta İl Başkanımız Sayın Halim Dedeoğlu’na, İl Yöneticilerimize ve siz değerli partili dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kurucu Genel Başkanımız Rahmetli Bülent Ecevit’i saygıyla anıyoruz. Bizler vatan, millet, ülke sevdalıları olarak ilçemiz adına, ülkemiz adına insanlarımızı üretmeye, paylaşmayı ve kucaklamayı hedefleyerek yola çıkmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Görev almış ve kadrolarımızda görev alacak vatan sevdası içinde olan herkesi gönülden kucaklayacağımızı bilmenizi istiyorum. Partimizin Gölcük’e ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum’’ dedi. Dedeoğlu, başarılar diledi DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Gölcük’te DSP’nin yeniden hayat bulmasına duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Garipoğlu ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından başkanlık seçimine geçildi. Yapılan seçimin ardından mevcut başkan Çağlayan Garipoğlu resmen DSP’nin Gölcük İlçe Başkanı oldu.  
Demokratik Sol Parti (DSP) Gölcük İlçe Teşkilatı ilk kongresini dün yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Gölcük Merkez Kapalı Çarşı’da bulunan parti binasında yapılan kongreye tek başkan adayı olarak katılan Çağlayan Garipoğlu, resmen başkan olarak seçildi.

Bursa il Başkanı geldi

DSP Gölcük İlçe Teşkilatı dün ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongreye DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluç, DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri, partililer ile davetliler katılım sağladı.

Divan Başkanı Hüseyin Cavit Akıncı oldu

Kongreye 1 dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı.  Kongrenin Divan Başkanlığı’nı Hüseyin Cavit Akıncı, Üyeliklerini Selçuk Refik ve Savaş Kılıç yaptı. Daha sonra konuşma yapan Başkan Garipoğlu, şunları söyledi:

Garipoğlu, ‘Güzel bir Gölcük için yola çıktık’

‘’Bugün burada ilk kongremizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kongremize katılım sağlayan başta İl Başkanımız Sayın Halim Dedeoğlu’na, İl Yöneticilerimize ve siz değerli partili dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kurucu Genel Başkanımız Rahmetli Bülent Ecevit’i saygıyla anıyoruz. Bizler vatan, millet, ülke sevdalıları olarak ilçemiz adına, ülkemiz adına insanlarımızı üretmeye, paylaşmayı ve kucaklamayı hedefleyerek yola çıkmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Görev almış ve kadrolarımızda görev alacak vatan sevdası içinde olan herkesi gönülden kucaklayacağımızı bilmenizi istiyorum. Partimizin Gölcük’e ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum’’ dedi.

Dedeoğlu, başarılar diledi

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Gölcük’te DSP’nin yeniden hayat bulmasına duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Garipoğlu ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından başkanlık seçimine geçildi. Yapılan seçimin ardından mevcut başkan Çağlayan Garipoğlu resmen DSP’nin Gölcük İlçe Başkanı oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.