LASTİK İŞ

GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN DEMİRKOL'A KINAMA !

Gölcük 31.07.2017 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN DEMİRKOL'A KINAMA !

Kocaeli GAzeteciler Cemiyeti, Gölcük Basın Yayın Müdürü Haluk Özçakmak'a hakaret eden KOÜ Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu eğitimcisi Nermin Demirkol'u kınadı

Gölcük Belediyesinde uzun yıllardır Basın Yayın Müdürü olarak görev yapan, Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin üyesi ve 4 dönem yönetim kurulunda görev yapmış Haluk Özçakmak ile ilgili bir öğretim görevlisinin sözlerini şiddetle kınıyoruz. Uzun yıllardır Gölcük Belediyesi ile KOÜ arasındaki protokol gereği seramik sempozyumu düzenlenerek seramik sanatına destek verilmektedir. Ancak son yaşanan olayda Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu sorumlusu Nermin Demirkol ile bu proje kapsamında bir tanışıkllğın ötesinde bir hukuğu olmayan Haluk Özçakmak için sarf ettiği sözler nedeniyle kendisini kınıyoruz. Türkiye'nin en önemli ilim irfan yuvalarından biri olan Kocaeli Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü başta olmak üzere üniversite yönetimi ile karşılıklı Türkiye 'ye örnek çalışmalara imza atarken, bir öğretim görevlisinin üyemiz ve Gölcük Belediyesi Basın Yayın Müdürü hakkındaki sözlerinden dolayı da kendisini görevinden istifaya davet ediyoruz. Hassas bir yapıya sahip Haluk Özçakmak büyüğümüzünde bu olay sonrasında çok üzüldüğünü görmek bizleri yaralamıştır. Ancak kötü sözde sahibine aittir. Bu nedenle ile üzülmemesini de diliyoruz. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu  
Kocaeli GAzeteciler Cemiyeti, Gölcük Basın Yayın Müdürü Haluk Özçakmak'a hakaret eden KOÜ Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu eğitimcisi Nermin Demirkol'u kınadı

Gölcük Belediyesinde uzun yıllardır Basın Yayın Müdürü olarak görev yapan, Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin üyesi ve 4 dönem yönetim kurulunda görev yapmış Haluk Özçakmak ile ilgili bir öğretim görevlisinin sözlerini şiddetle kınıyoruz.

Uzun yıllardır Gölcük Belediyesi ile KOÜ arasındaki protokol gereği seramik sempozyumu düzenlenerek seramik sanatına destek verilmektedir. Ancak son yaşanan olayda Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu sorumlusu Nermin Demirkol ile bu proje kapsamında bir tanışıkllğın ötesinde bir hukuğu olmayan Haluk Özçakmak için sarf ettiği sözler nedeniyle kendisini kınıyoruz.

Türkiye'nin en önemli ilim irfan yuvalarından biri olan Kocaeli Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü başta olmak üzere üniversite yönetimi ile karşılıklı Türkiye 'ye örnek çalışmalara imza atarken, bir öğretim görevlisinin üyemiz ve Gölcük Belediyesi Basın Yayın Müdürü hakkındaki sözlerinden dolayı da kendisini görevinden istifaya davet ediyoruz. Hassas bir yapıya sahip Haluk Özçakmak büyüğümüzünde bu olay sonrasında çok üzüldüğünü görmek bizleri yaralamıştır. Ancak kötü sözde sahibine aittir.

Bu nedenle ile üzülmemesini de diliyoruz.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.