GAZETECİLERDEN STK VE DERNEKLERE ÇAĞRI

Gündem 28.11.2020 - 13:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GAZETECİLERDEN STK VE DERNEKLERE ÇAĞRI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, son günlerde hızla artan Koronavirüse karşı basın mensuplarının sağlığını korumak amacıyla STK ve derneklere çağrıda bulundu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, ülke ve Kocaeli genelinde hızla artan Koronavirüs vakalarına karşı sahada çalışan gazetecilerin sağlığını korumak amacıyla tüm resmi kuruluşlara çağrıda bulundu.  ORTAK ÇAĞRIMIZDIR Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yaptığı açıklamada, "Kocaeli’deki tüm resmi kurum, kuruluş, oda, dernek, vakıf, siyasi parti,ve STK'ların sayın yöneticilerine çağrımızdır: Bilindiği gibi Covid-19 salgınında bulaş sayıları Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli’nde de gün geçtikçe daha da artmaktadır. Bu durumda sahada çalışan ve özveri ile haber takibi yapan gazeteci arkadaşlarımızın sağlığını da önemsemeliyiz. Birçok arkadaşımız haber takibi yapmak üzere gittikleri toplantı ve etkinliklerde Covid-19 virüsüne yakalanmış olup halen tedavileri sürmektedir. Bu olağanüstü koşullar nedeniyle yüz yüze basın toplantısı, açıklama ve benzeri etkinlikler yerine mesaj ve açıklamalarınızı internet kanalıyla dijital ortamda ya da e-posta yoluyla yapmanızı, yazı, ses ve görüntü içeren güncel materyallerinizi de bu yollarla basın kuruluşlarına iletmenizi rica ederiz. Duyarlılığınıza şimdiden teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi. 
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, son günlerde hızla artan Koronavirüse karşı basın mensuplarının sağlığını korumak amacıyla STK ve derneklere çağrıda bulundu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, ülke ve Kocaeli genelinde hızla artan Koronavirüs vakalarına karşı sahada çalışan gazetecilerin sağlığını korumak amacıyla tüm resmi kuruluşlara çağrıda bulundu. 

ORTAK ÇAĞRIMIZDIR
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yaptığı açıklamada, "Kocaeli’deki tüm resmi kurum, kuruluş, oda, dernek, vakıf, siyasi parti,ve STK'ların sayın yöneticilerine çağrımızdır: Bilindiği gibi Covid-19 salgınında bulaş sayıları Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli’nde de gün geçtikçe daha da artmaktadır. Bu durumda sahada çalışan ve özveri ile haber takibi yapan gazeteci arkadaşlarımızın sağlığını da önemsemeliyiz. Birçok arkadaşımız haber takibi yapmak üzere gittikleri toplantı ve etkinliklerde Covid-19 virüsüne yakalanmış olup halen tedavileri sürmektedir. Bu olağanüstü koşullar nedeniyle yüz yüze basın toplantısı, açıklama ve benzeri etkinlikler yerine mesaj ve açıklamalarınızı internet kanalıyla dijital ortamda ya da e-posta yoluyla yapmanızı, yazı, ses ve görüntü içeren güncel materyallerinizi de bu yollarla basın kuruluşlarına iletmenizi rica ederiz. Duyarlılığınıza şimdiden teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.