LASTİK İŞ

GAZETECİLERİ UNUTMADILAR

Gölcük 11.01.2017 - 09:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZETECİLERİ UNUTMADILAR

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu, her yıl olduğu gibi bu yıl da “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü unutmadı. Başkan Turhan Yıldız ve Yönetimi, sendika binasında kestikleri pasta ile gazetecilerin bu anlamlı günlerini kutladılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, nedeniyle dün ilçemizdeki bazı kurum ve kuruluşlar, düzenledikleri etkinliklerle hem gazetecileri konuk ettiler, hem de gazeteleri ziyaret ettiler. Bu kurumlardan birisi de, ülkemizin en önemli ve en büyük sivil toplum kuruluşu olan, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi oldu. Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetiminde yer alan Nusret Subaşı ve Ahmet Erdem, ilçemizdeki çeşitli gazetelerde görev yapan çalışan gazeteciler için, sendika binasında kestikleri pasta ile gazetecilerin bu anlamlı günlerini kutladılar. Sendika Başkanı Yıldız, “Basın emekçilerinin günü kutlu olsun diyerek başladığı konuşmasında, “Gerçekten sizler hepimiz için çok önemlisiniz. Sizlerin nasıl bir özveriyle çalıştığınızı, en azından ben şahidim. Biz nerede siz orada, hepiniz çok iyi çalışıyorsunuz. Bana göre her gün çalışan gazeteciler günü olması lazım. Sizler yaptığınız haberler, çektiğiniz fotoğraflar ile kamuoyunu bilgilendiriyor, haberdar ediyorsunuz. Bu vesile hepinizin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, güzel haberli günler diliyorum” diye konuştu.  Başkan Yıldız'ın konuşmasının ardından, sendika yönetiminin basın emekçileri için hazırlamış olduğu “10 Ocak Pastası” iyi niyet dilekleri kesildi. 
Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu, her yıl olduğu gibi bu yıl da “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü unutmadı. Başkan Turhan Yıldız ve Yönetimi, sendika binasında kestikleri pasta ile gazetecilerin bu anlamlı günlerini kutladılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, nedeniyle dün ilçemizdeki bazı kurum ve kuruluşlar, düzenledikleri etkinliklerle hem gazetecileri konuk ettiler, hem de gazeteleri ziyaret ettiler. Bu kurumlardan birisi de, ülkemizin en önemli ve en büyük sivil toplum kuruluşu olan, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi oldu. Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetiminde yer alan Nusret Subaşı ve Ahmet Erdem, ilçemizdeki çeşitli gazetelerde görev yapan çalışan gazeteciler için, sendika binasında kestikleri pasta ile gazetecilerin bu anlamlı günlerini kutladılar. Sendika Başkanı Yıldız, “Basın emekçilerinin günü kutlu olsun diyerek başladığı konuşmasında, “Gerçekten sizler hepimiz için çok önemlisiniz. Sizlerin nasıl bir özveriyle çalıştığınızı, en azından ben şahidim. Biz nerede siz orada, hepiniz çok iyi çalışıyorsunuz. Bana göre her gün çalışan gazeteciler günü olması lazım. Sizler yaptığınız haberler, çektiğiniz fotoğraflar ile kamuoyunu bilgilendiriyor, haberdar ediyorsunuz. Bu vesile hepinizin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, güzel haberli günler diliyorum” diye konuştu. 
Başkan Yıldız'ın konuşmasının ardından, sendika yönetiminin basın emekçileri için hazırlamış olduğu “10 Ocak Pastası” iyi niyet dilekleri kesildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.