LASTİK İŞ
ismail

GAZİ EVİNİ DEVLETE BAĞIŞLADI

05.09.2018 - 13:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZİ EVİNİ DEVLETE BAĞIŞLADI

Gölcük'te yaşayan, askerliğini yaptığı sırada trafik kazası sonucu iki bacağını da kaybederek gazi olan Fikret Çubukçuoğlu (59), sahil kenarında bulunan evini hazineye bağışladı. Fikret Çubukçuoğlu, "Ekonomiye katkı sağlamak amacıyla böyle bir şey yaptım. Telefon kırıp, dolar yırtmak yerine bu tür malı mülkü olanlar devletimize versinler" dedi.

Örnek bir davranış sergileyen 1980 yılında terörle mücadelede gazi olan Fikret Çubukçuoğlu Gölcük Ulaşlı sahilinde bulunan 3+1 dairesini tapu dairesinde düzenlenen törenle evini Devlet hazinesine bağışladı. BİZİ GURURLANDIRDI  Törene katılan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “örnek davranışta bulunan değerli gazimiz Fikret Çubukçuoğlu kendi dairesini devletimizin hazinesine bağışladı. Bu örnek bir davranıştır. Kendisine teşekkür ederim. Halkımızın bu gibi önemli destekleri ile biz Türkiye cumhuriyeti Devleti daha da güçleneceğiz. Bugün burada yapılan bu anlamlı törene katılman hepimize gurur verdi” şeklinde konuştu. DEVLETİMİZ DAHA GÜÇLÜ OLSUN Gölcük Ulaşlı sahilinde bulunan 3+1 dairesini devlete bağışlayan Fikret Çubukçuoğlu; “son zamanlarda küresel güçler tarafından büyük baskılar yaşıyoruz. Ülkemizi ekonomisi ile vurmaya çalışanlara karşı devletimizin güçlü olması için devletimize bir katkı sağlamak amacı ile ben eşim Semra ve oğlum Muhammet Ali Çubukçuoğlu dairemizi devletimize bağışlama kararını aldık. Aldığımız bu kararla bu gün Gölcük Tabu müdür vekili Kenan İbrahim Başoğlu’yu ziyaret ettik. Değerli müdürümüz işlemleri başlatarak yaklaşık yarım saat içerişinde bağışımız gerçekleşti. Devletimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Fikret Çubukçuoğlu ailesi ile birlikte bu gün Gölcük Tapu Dairesinde törenle imza atarak dairesini Devlete bağışladı.   Fahri Haner    
Gölcük'te yaşayan, askerliğini yaptığı sırada trafik kazası sonucu iki bacağını da kaybederek gazi olan Fikret Çubukçuoğlu (59), sahil kenarında bulunan evini hazineye bağışladı. Fikret Çubukçuoğlu, "Ekonomiye katkı sağlamak amacıyla böyle bir şey yaptım. Telefon kırıp, dolar yırtmak yerine bu tür malı mülkü olanlar devletimize versinler" dedi.

Örnek bir davranış sergileyen 1980 yılında terörle mücadelede gazi olan Fikret Çubukçuoğlu Gölcük Ulaşlı sahilinde bulunan 3+1 dairesini tapu dairesinde düzenlenen törenle evini Devlet hazinesine bağışladı.

BİZİ GURURLANDIRDI

 Törene katılan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “örnek davranışta bulunan değerli gazimiz Fikret Çubukçuoğlu kendi dairesini devletimizin hazinesine bağışladı. Bu örnek bir davranıştır. Kendisine teşekkür ederim. Halkımızın bu gibi önemli destekleri ile biz Türkiye cumhuriyeti Devleti daha da güçleneceğiz. Bugün burada yapılan bu anlamlı törene katılman hepimize gurur verdi” şeklinde konuştu.

DEVLETİMİZ DAHA GÜÇLÜ OLSUN

Gölcük Ulaşlı sahilinde bulunan 3+1 dairesini devlete bağışlayan Fikret Çubukçuoğlu; “son zamanlarda küresel güçler tarafından büyük baskılar yaşıyoruz. Ülkemizi ekonomisi ile vurmaya çalışanlara karşı devletimizin güçlü olması için devletimize bir katkı sağlamak amacı ile ben eşim Semra ve oğlum Muhammet Ali Çubukçuoğlu dairemizi devletimize bağışlama kararını aldık. Aldığımız bu kararla bu gün Gölcük Tabu müdür vekili Kenan İbrahim Başoğlu’yu ziyaret ettik. Değerli müdürümüz işlemleri başlatarak yaklaşık yarım saat içerişinde bağışımız gerçekleşti. Devletimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Fikret Çubukçuoğlu ailesi ile birlikte bu gün Gölcük Tapu Dairesinde törenle imza atarak dairesini Devlete bağışladı.

 

Fahri Haner

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.