Gazi'de Sona Gelindi

Gölcük 17.07.2013 - 22:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gazi'de Sona Gelindi

Yıkılarak yerine alışveriş merkezi yapılacak olan Gazi Orta Okulu'nda ki iç malzemeler tamamen boşaltıldı.

Gazi'de Sona Gelindi Yıkılarak yerine alışveriş merkezi yapılacak olan Gazi Orta Okulu'nda ki iç malzemeler tamamen boşaltıldı. Okulun yıkılması için etrafında ki dükkanların boşaltılması bekleniyor.   Okulların kapanmasının ardından içinde ki malzemeler ihityacı olan okullara dağıtılan Gazi Orta okulu şimdi yıkılacağı günü bekliyor. Esnafa ay sonuna kadar izin veren İl Özel idaresi okulun yıkılması için etrafında ki esnafın dükkanları boşaltmasını bekliyor. Okulun etrafında ki bazı esnaflar taşınırken bir kısmı ise Özel idare ve belediyeden süre istiyor.
Yıkılarak yerine alışveriş merkezi yapılacak olan Gazi Orta Okulu'nda ki iç malzemeler tamamen boşaltıldı.

Gazi'de Sona Gelindi

Yıkılarak yerine alışveriş merkezi yapılacak olan Gazi Orta Okulu'nda ki iç malzemeler tamamen boşaltıldı. Okulun yıkılması için etrafında ki dükkanların boşaltılması bekleniyor.

 

Okulların kapanmasının ardından içinde ki malzemeler ihityacı olan okullara dağıtılan Gazi Orta okulu şimdi yıkılacağı günü bekliyor. Esnafa ay sonuna kadar izin veren İl Özel idaresi okulun yıkılması için etrafında ki esnafın dükkanları boşaltmasını bekliyor. Okulun etrafında ki bazı esnaflar taşınırken bir kısmı ise Özel idare ve belediyeden süre istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.