GAZİLER KIZILAY'I ZİYARET ETTİ

Gölcük 02.11.2019 - 16:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZİLER KIZILAY'I ZİYARET ETTİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimi geçtiğimiz gün Kızılay Gölcük Şubesi'ni ziyaret etti.

29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası münasebetiyle Kızılay Gölcük Şubesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Geçtiğimiz gün Gölcüklü Gaziler  Kızılay’ı ziyaret ederek, bu önemli haftalarını tebrik etti. Türkiye Muharip Gazeteciler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ziyarette, “Öncelikle Kızılay Haftanızı kutluyoruz, Kızılay’ımız Türkiye’de olduğu gibi İlçemizde de afetlerde gerekse ihtiyaç sahibi insanlara gerekli yardımları gerçekleştiriyorsunuz bu anlamda sizlere işlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. Barış, ‘Siz Gazilerimize olan sevgimiz ve saygımız sonsuz’ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, Başkan Arslan ve Gazilere teşekkür etti. Başkan Barış, konuşmasında,’Bu güzel ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Kızılayımız afetler olmak üzere birçok yardımı halkımıza ulaştırmakta, halkımızın her zaman yanında olmaktadır. Kızılay ülkemizin en önemli kurumlarının başında gelmektedir. Bizler bu bilinçle göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gölcük’te önemli kan bağış kampanyaları ile hastalarımızın acil kan ihtiyaçlarında yanlarında bulunmaktayız. Ziyaretiniz için siz değerli Gazilerimize teşekkür ediyor, siz Gazilerimize olan sevgimizin ve saygımızın sonsuz olduğunu belirtmek isterim’ diyerek konuşmasını tamamladı. Ziyaret karşılıklı sohbetin ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.  
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimi geçtiğimiz gün Kızılay Gölcük Şubesi'ni ziyaret etti.

29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası münasebetiyle Kızılay Gölcük Şubesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Geçtiğimiz gün Gölcüklü Gaziler  Kızılay’ı ziyaret ederek, bu önemli haftalarını tebrik etti. Türkiye Muharip Gazeteciler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ziyarette, “Öncelikle Kızılay Haftanızı kutluyoruz, Kızılay’ımız Türkiye’de olduğu gibi İlçemizde de afetlerde gerekse ihtiyaç sahibi insanlara gerekli yardımları gerçekleştiriyorsunuz bu anlamda sizlere işlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Barış, ‘Siz Gazilerimize olan sevgimiz ve saygımız sonsuz’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, Başkan Arslan ve Gazilere teşekkür etti. Başkan Barış, konuşmasında,’Bu güzel ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Kızılayımız afetler olmak üzere birçok yardımı halkımıza ulaştırmakta, halkımızın her zaman yanında olmaktadır. Kızılay ülkemizin en önemli kurumlarının başında gelmektedir. Bizler bu bilinçle göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gölcük’te önemli kan bağış kampanyaları ile hastalarımızın acil kan ihtiyaçlarında yanlarında bulunmaktayız. Ziyaretiniz için siz değerli Gazilerimize teşekkür ediyor, siz Gazilerimize olan sevgimizin ve saygımızın sonsuz olduğunu belirtmek isterim’ diyerek konuşmasını tamamladı. Ziyaret karşılıklı sohbetin ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.