LASTİK İŞ
ismail

GAZİLER MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

23.03.2019 - 09:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZİLER MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

18 Mart Çanakkale haftası kapsamında ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde birçok etkinlikler gerçekleşti. Çanakkale etkinliğinin en anlamlısı Gölcüklü Gazilerin minik kalplerle buluşması oldu.

Gölcük Şirinköy Anaokulu Minik Kalpleri Bu hafta yeni bir etkinliğe imza attılar. 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri kapsamında Gölcük Şirinköy Anaokulu Müdürü Fatma Köroğlu ve okul idaresi tarafından Değerler Eğitimi Kapsamında Vatan Sevgisi adlı projeyi yaptılar. Yaptıkları bu proje 18 Mart Çanakkale Hastasında uygulamaya koyarak Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan ve Dernek üyelerini okula davet ederek Gölcük Gazileri ile minik kalpleri buluşturdular. Buluşmada minik kalpler Çanakkale temalı yapbozları Gazilerle birlikte yaptılar. Gaziler minik kalplere yapılan yap bozlarla birlikte Çanakkale'yi anlattılar.      ZAFERİN 104. YILI Günün anlam ve önemini belirten bir açıklamada yapan okul Müdürü Fatma Köroğlu; “bu hafta Çanakkale Zaferinin 104 yıl dönümüdür. 104 yıl önce vatanı ve milletini için Çanakkale'de atalarımız savaşarak vatan ve millet sevgisi için canlarını siper ettiler. Bu hafta hepimiz için çok önemli olmasından dolayı minik öğrencilerimize Çanakkale'yi anlatmak için düzenlediğimiz bu etkinlikte Gazilerimizi okulumuza davet ettik. Bu etkinlikte Şehitlik ve Gazilik Vatan, millet, bayrak sevgisini, aşılamayı, gazilik ve şehitlik anlamlarını kavramalarını amaçladık. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftasında planladığımız bu etkinlikte Gazilerimiz ve minik öğrencilerimizle birlikte Çanakkale temalı yap bozları birlikte yaparken Seyit Onbaşı'yı, Çanakkale Anıtını, Küçük Askerleri, Kınalı kuzuları tanımanın farkındalığını yaşadılar. Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize, müdür yardımcımıza ve bizler onurlandıran Gaziler derneği üyelerine teşekkür ederim” dedi.  Fahri Haner
18 Mart Çanakkale haftası kapsamında ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde birçok etkinlikler gerçekleşti. Çanakkale etkinliğinin en anlamlısı Gölcüklü Gazilerin minik kalplerle buluşması oldu.

Gölcük Şirinköy Anaokulu Minik Kalpleri Bu hafta yeni bir etkinliğe imza attılar. 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri kapsamında Gölcük Şirinköy Anaokulu Müdürü Fatma Köroğlu ve okul idaresi tarafından Değerler Eğitimi Kapsamında Vatan Sevgisi adlı projeyi yaptılar. Yaptıkları bu proje 18 Mart Çanakkale Hastasında uygulamaya koyarak Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan ve Dernek üyelerini okula davet ederek Gölcük Gazileri ile minik kalpleri buluşturdular. Buluşmada minik kalpler Çanakkale temalı yapbozları Gazilerle birlikte yaptılar. Gaziler minik kalplere yapılan yap bozlarla birlikte Çanakkale'yi anlattılar.     

ZAFERİN 104. YILI
Günün anlam ve önemini belirten bir açıklamada yapan okul Müdürü Fatma Köroğlu; “bu hafta Çanakkale Zaferinin 104 yıl dönümüdür. 104 yıl önce vatanı ve milletini için Çanakkale'de atalarımız savaşarak vatan ve millet sevgisi için canlarını siper ettiler. Bu hafta hepimiz için çok önemli olmasından dolayı minik öğrencilerimize Çanakkale'yi anlatmak için düzenlediğimiz bu etkinlikte Gazilerimizi okulumuza davet ettik. Bu etkinlikte Şehitlik ve Gazilik Vatan, millet, bayrak sevgisini, aşılamayı, gazilik ve şehitlik anlamlarını kavramalarını amaçladık.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftasında planladığımız bu etkinlikte Gazilerimiz ve minik öğrencilerimizle birlikte Çanakkale temalı yap bozları birlikte yaparken Seyit Onbaşı'yı, Çanakkale Anıtını, Küçük Askerleri, Kınalı kuzuları tanımanın farkındalığını yaşadılar. Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize, müdür yardımcımıza ve bizler onurlandıran Gaziler derneği üyelerine teşekkür ederim” dedi. 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.