LASTİK İŞ
ismail

GAZİLERİ EVİNDE ZİYARET ETTİLER

19.09.2020 - 15:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GAZİLERİ EVİNDE ZİYARET ETTİLER

Cumhuriyetimizin kurucusu Gâzi Mustafa Kemâl Atatürk’e, 19 Eylül 1921'de Gâzilik Ünvanı ve Mareşal Rütbesi verilişinin 99. yıl dönümü vesilesiyle kutlanan Gâziler Günü'nde Gölcük’te bir dizi etkinlik yapıldı.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Türkiye Muharip Gâziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan; Kıbrıs Gazisi İsmail Dönmez, Kıbrıs Gazisi Ahmet Er, Kıbrıs Gazisi Sedat Yaman, Gazi Kerim Sarı’yı evlerinde ziyaret edip, Gaziler Günlerini kutladılar. BAŞKAN SEZER: RAHMET VE MİNNETLE YAD EDİYORUM Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Başta Gâzi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; ebediyete irtihal etmiş olan, vatanımız uğruna canları pahasına savaşan kahraman gâzilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Hayatta olan tüm gâzilerimize de aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu uzun ömür diliyorum” dedi.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gâzi Mustafa Kemâl Atatürk’e, 19 Eylül 1921'de Gâzilik Ünvanı ve Mareşal Rütbesi verilişinin 99. yıl dönümü vesilesiyle kutlanan Gâziler Günü'nde Gölcük’te bir dizi etkinlik yapıldı.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Türkiye Muharip Gâziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan; Kıbrıs Gazisi İsmail Dönmez, Kıbrıs Gazisi Ahmet Er, Kıbrıs Gazisi Sedat Yaman, Gazi Kerim Sarı’yı evlerinde ziyaret edip, Gaziler Günlerini kutladılar.

BAŞKAN SEZER: RAHMET VE MİNNETLE YAD EDİYORUM

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Başta Gâzi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; ebediyete irtihal etmiş olan, vatanımız uğruna canları pahasına savaşan kahraman gâzilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Hayatta olan tüm gâzilerimize de aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu uzun ömür diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.