LASTİK İŞ

GAZİLERİ UNUTMADILAR

Gündem 19.09.2018 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZİLERİ UNUTMADILAR

19 Eylül Gaziler günü dolaysı ile gazileri ziyareti eden de Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “Sizler bu devlet için canınızı verme pahasına savaşarak gazi oldunuz” dedi.

19 Eylül Gaziler günü kapsamında Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan ve dernek üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Ziyarette açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “bizim düşüncemiz bu anlamlı günde Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç komutanımızla birlikte sizler devletimize ve milletimize yaptıklarınız katkılardan dolayı ziyaret ettik. Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberlik içinde daha ileriye gidecektir. Bu birlik ve beraberlikte toplum olarak üzerimize düşen görevleri yapacağız. Zamanında sizde bu devlet için canını verme pahasına savaştınız. Çok şükür Gazilikle onurlandırıldınız. Bu devletin bu güne gelmesinde canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Biz bir ve beraber olarak çok daha güzel günler göreceğiz. Biz çocuklarımıza örnek olacağız. Türkiye’yi ileri devletlerarasına sokmak için canımızla kanımızla uğraşacağız.   Bu hususta da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş uygulama görevi hepimize verdi. Bu bizim hedeflerinden birisidir. Tabi ki teknolojiye önem vereceğiz. Çocuklarımızı Kötü alışkanlıklardan koruyacağız. Özellikle son zamanlarda maalesef teknolojik alışkanlıklarda sıkıntı oluştu. Burada komutanıyla belediye başkanıyla, polisiyle ve gazileriyle hep beraberiz. Ben hepinize katkılarından dolayı hepinize teşekkür ederim. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutlu ve huzur diliyorum. Sizlerin özellikle gençlerimize örnek olmanızı diliyorum. Bakın bazen düşündüğümde can olayı ve kan olayı kolay değil. Bu o kadar ulvi bir düşüncedir ki o kadar ulvi bir ruh ki canını ve kanını bu toprak, bu devlet için feda edebiliyor” dedi.   Dernek başkanı Mehmet Hanefi Arslan; “bu önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak bizleri burada ziyaret etmeniz bizlere onur verdi. Tekrar hoş geldiniz yüreğinize sağlık hepiniz hoş geldiniz” dedi.     Fahri Haner   
19 Eylül Gaziler günü dolaysı ile gazileri ziyareti eden de Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “Sizler bu devlet için canınızı verme pahasına savaşarak gazi oldunuz” dedi.

19 Eylül Gaziler günü kapsamında Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan ve dernek üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

Ziyarette açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “bizim düşüncemiz bu anlamlı günde Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç komutanımızla birlikte sizler devletimize ve milletimize yaptıklarınız katkılardan dolayı ziyaret ettik. Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberlik içinde daha ileriye gidecektir. Bu birlik ve beraberlikte toplum olarak üzerimize düşen görevleri yapacağız. Zamanında sizde bu devlet için canını verme pahasına savaştınız. Çok şükür Gazilikle onurlandırıldınız. Bu devletin bu güne gelmesinde canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Biz bir ve beraber olarak çok daha güzel günler göreceğiz. Biz çocuklarımıza örnek olacağız. Türkiye’yi ileri devletlerarasına sokmak için canımızla kanımızla uğraşacağız.

 

Bu hususta da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş uygulama görevi hepimize verdi. Bu bizim hedeflerinden birisidir. Tabi ki teknolojiye önem vereceğiz. Çocuklarımızı Kötü alışkanlıklardan koruyacağız. Özellikle son zamanlarda maalesef teknolojik alışkanlıklarda sıkıntı oluştu. Burada komutanıyla belediye başkanıyla, polisiyle ve gazileriyle hep beraberiz. Ben hepinize katkılarından dolayı hepinize teşekkür ederim. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutlu ve huzur diliyorum. Sizlerin özellikle gençlerimize örnek olmanızı diliyorum. Bakın bazen düşündüğümde can olayı ve kan olayı kolay değil. Bu o kadar ulvi bir düşüncedir ki o kadar ulvi bir ruh ki canını ve kanını bu toprak, bu devlet için feda edebiliyor” dedi.

 

Dernek başkanı Mehmet Hanefi Arslan; “bu önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak bizleri burada ziyaret etmeniz bizlere onur verdi. Tekrar hoş geldiniz yüreğinize sağlık hepiniz hoş geldiniz” dedi.

 

 

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.