LASTİK İŞ
ismail

GAZİLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

20.09.2019 - 10:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZİLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ne 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Mehmet Arslan ve dernek üyesi gaziler, protokolü dernek binası önünde karşıladı ve burada bir anı fotoğrafı çekildi. Sonrasında, hep birlikte dernek binasına çıkıldı ve Dernek Başkanı Arslan ile gaziler, protokolü ağırladı. Başkan Arslan, gerçekleştirilen ziyaretten ötürü protokole teşekkür ettiklerini ifade etti. ‘GAZİLERİMİZE GERÇEKTEN MİNNETTARIZ’ Düzenlenen ziyarette sözü alan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, “Ülkemizin düşmanlardan temizlenmesinde ve bu zamana kadar gelmemizde şehitlerimizin, gazilerimizin büyük bir emeği var. Gazilerimize gerçekten minnettarız. Onlar canları pahasına ülkemizi savunmuş, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün daim olmasında emek sarf etmiş kişilerdir. Biz de bu önemli günde sizi kendi evinizde ziyaret etmek istedik. Gazilerimizin yeri bizim için her zaman ayrı. Gününüzü kutluyor, her birinize sağlık ve afiyet diliyoruz” dedi.
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ne 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Mehmet Arslan ve dernek üyesi gaziler, protokolü dernek binası önünde karşıladı ve burada bir anı fotoğrafı çekildi. Sonrasında, hep birlikte dernek binasına çıkıldı ve Dernek Başkanı Arslan ile gaziler, protokolü ağırladı. Başkan Arslan, gerçekleştirilen ziyaretten ötürü protokole teşekkür ettiklerini ifade etti.

‘GAZİLERİMİZE GERÇEKTEN MİNNETTARIZ’

Düzenlenen ziyarette sözü alan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, “Ülkemizin düşmanlardan temizlenmesinde ve bu zamana kadar gelmemizde şehitlerimizin, gazilerimizin büyük bir emeği var. Gazilerimize gerçekten minnettarız. Onlar canları pahasına ülkemizi savunmuş, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün daim olmasında emek sarf etmiş kişilerdir. Biz de bu önemli günde sizi kendi evinizde ziyaret etmek istedik. Gazilerimizin yeri bizim için her zaman ayrı. Gününüzü kutluyor, her birinize sağlık ve afiyet diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.