LASTİK İŞ

GAZİNİN YERİ OTOPARK İÇİN DÜZENLENİYOR

Gölcük 29.01.2019 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZİNİN YERİ OTOPARK İÇİN DÜZENLENİYOR

Gazi Ortaokulunun yıkılması ile bulunan boş alanda geçici hizmet veren otopark Gölcük Belediyesi tarafından düzenleme çalışmalarına başlandı.

Gölcük Belediyesi Gazi Ortaokulu karşılığında 95 Derslik okul yaptı. 95 derslik okulun bitmesi ardından Gazi Ortaokulu mülkiyeti Gölcük Belediyesine geçti. Gölcük Belediyesi tarafından okul yıkıldı. Yıkılan okul yerine Gölcük için yararlı bir iş merkezi yapılacaktı. Kentsel dönüşüm kapsamına giren alan geçici olarak ücretsiz otopark olarak açıldı. Uzun zamandan beri otopark olarak kullanılan alan yaşanan tahribatlardan dolayı araçlar zarar görüyordu. Araçların zarar görmemesi için Gölcük Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü tarafından otopark zemin alanında düzeltme çalışmaları başlatıldı. 25 Ocak Cuma günü başladı. Yakın bir zaman içerisinde geçici otopark zemin alanı düzeltme çalışmaları tamamlanacaktır. Fahri Haner
Gazi Ortaokulunun yıkılması ile bulunan boş alanda geçici hizmet veren otopark Gölcük Belediyesi tarafından düzenleme çalışmalarına başlandı.

Gölcük Belediyesi Gazi Ortaokulu karşılığında 95 Derslik okul yaptı. 95 derslik okulun bitmesi ardından Gazi Ortaokulu mülkiyeti Gölcük Belediyesine geçti. Gölcük Belediyesi tarafından okul yıkıldı. Yıkılan okul yerine Gölcük için yararlı bir iş merkezi yapılacaktı. Kentsel dönüşüm kapsamına giren alan geçici olarak ücretsiz otopark olarak açıldı. Uzun zamandan beri otopark olarak kullanılan alan yaşanan tahribatlardan dolayı araçlar zarar görüyordu. Araçların zarar görmemesi için Gölcük Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü tarafından otopark zemin alanında düzeltme çalışmaları başlatıldı. 25 Ocak Cuma günü başladı. Yakın bir zaman içerisinde geçici otopark zemin alanı düzeltme çalışmaları tamamlanacaktır.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.