GAZZE İÇİN TÜRKİYE YASTA !

Kocaeli 21.07.2014 - 19:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GAZZE İÇİN TÜRKİYE YASTA !

Başbakanlık genelgesi ile tüm il ve ilçelerdeki organizasyonlar iptal edildi.

Gazze'de meydana gelen ve her gün oblarca masum Filistinli'nin ölmesi ile sonuçlanan İSrail saldırılarına tepki büyüyor. Yurdun dör bir köşesinde GAzze'ye destek mitingleri düzenlenirken, İsrail mallarına boykotlarda artıyor.  Gazze de yaşanan insanlık dramı Başbaanlığı da harekete geçirdi. BAşbakanlık'tan tüm il valiliklerine gönderilen genelge ile konser, eğlence, festival gibi etkinlikler iptal edildi.  İptal çerçevesinde Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenmesi plşanlanan ve dah önce programa alınan Ramazan Eğlencelerinin bir bölümü il yaz şenlikleri de iptal edildi. 
Başbakanlık genelgesi ile tüm il ve ilçelerdeki organizasyonlar iptal edildi.
Gazze'de meydana gelen ve her gün oblarca masum Filistinli'nin ölmesi ile sonuçlanan İSrail saldırılarına tepki büyüyor. Yurdun dör bir köşesinde GAzze'ye destek mitingleri düzenlenirken, İsrail mallarına boykotlarda artıyor. 
Gazze de yaşanan insanlık dramı Başbaanlığı da harekete geçirdi. BAşbakanlık'tan tüm il valiliklerine gönderilen genelge ile konser, eğlence, festival gibi etkinlikler iptal edildi. 
İptal çerçevesinde Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenmesi plşanlanan ve dah önce programa alınan Ramazan Eğlencelerinin bir bölümü il yaz şenlikleri de iptal edildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.