GE BURİİİ ARTIK GÖLCÜK'TE

Gölcük 26.05.2017 - 22:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GE BURİİİ ARTIK GÖLCÜK'TE

Değirmendere'nin kokoreç markası artık Gölcük'te...

Değirmendere'nin meşhur kokoreççisi Pala İbo Gölcük girişindeki yeni yerine taşındı. Değirmendere'de uzun yıllar seyyar kokoreç tezgahıyla geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Pala İbo'nun Değirmendere Dörtyoldaki dükkan yeri yeni inşaat nedeniyle yıkıldı. İbrahim Azgın'ın yıllarca sürdürdüğü işini devrettiği oğlu Mehmet, Gölcük girişindeki yeni bir mekan kiraladı ve yeniden dekore ederek 26 Mayıs 2017 Cuma günü yapılan açılış ile yeni işyeri hizmete girdi. Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'in açılışını yaptığı yeni mekan Ge Burii, değişen dekoru ve yenilenen zengin menüsüyle beğeni kazandı.  Pala İbo'da kendinden sonra işlerini geliştirerek yürüten oğlu Mehmet Azgın ile sık sık gururla poz verdi. Pala Memo'ya hayırlı bol bereketli işler dileriz...
Değirmendere'nin kokoreç markası artık Gölcük'te...

Değirmendere'nin meşhur kokoreççisi Pala İbo Gölcük girişindeki yeni yerine taşındı.

Değirmendere'de uzun yıllar seyyar kokoreç tezgahıyla geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Pala İbo'nun Değirmendere Dörtyoldaki dükkan yeri yeni inşaat nedeniyle yıkıldı. İbrahim Azgın'ın yıllarca sürdürdüğü işini devrettiği oğlu Mehmet, Gölcük girişindeki yeni bir mekan kiraladı ve yeniden dekore ederek 26 Mayıs 2017 Cuma günü yapılan açılış ile yeni işyeri hizmete girdi.

Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'in açılışını yaptığı yeni mekan Ge Burii, değişen dekoru ve yenilenen zengin menüsüyle beğeni kazandı. 

Pala İbo'da kendinden sonra işlerini geliştirerek yürüten oğlu Mehmet Azgın ile sık sık gururla poz verdi. Pala Memo'ya hayırlı bol bereketli işler dileriz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.