LASTİK İŞ

GEBE OKULUNDA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Sağlık 18.05.2019 - 16:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GEBE OKULUNDA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Gebe Okulu, eğitim programı hız kesmeden Mayıs ayında da devam ediyor.

Program dahilinde anne adaylarına; gebelik süreci, gebelikte karşılaşılan sorunlarla baş etme yolları, beslenme, doğum korkusu, plates, egzersiz, nefes teknikleri, doğumhane uygulamaları, hormonların doğuma etkisi, bebek bakımı, emzirme teknikleri ve anne sütünün faydaları ve lohusalık süreci konulu eğitimler veriliyor. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; anne adaylarını en iyi şekilde doğum ve doğum sonrasına alıştırmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Gebe Okulu, eğitim programı hız kesmeden Mayıs ayında da devam ediyor.

Program dahilinde anne adaylarına; gebelik süreci, gebelikte karşılaşılan sorunlarla baş etme yolları, beslenme, doğum korkusu, plates, egzersiz, nefes teknikleri, doğumhane uygulamaları, hormonların doğuma etkisi, bebek bakımı, emzirme teknikleri ve anne sütünün faydaları ve lohusalık süreci konulu eğitimler veriliyor.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; anne adaylarını en iyi şekilde doğum ve doğum sonrasına alıştırmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.