GEÇMİŞ OLSUN MUSTAFA ONUR

Sağlık 19.07.2017 - 09:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GEÇMİŞ OLSUN MUSTAFA ONUR

Son yıllarada ve bügünlerde gerçekten Anjio olmak çok moda oldu. İnsanlar Diş Çektirir misali, çeşitli hastanelere gidiyorlar. Tıpkı gazetemiz personeli Yılmaz Değirmenci gibi. Anımsayacağınız üzere, Değirmenci, geçtiğimiz Ramazan Ayında 21 günde 2 kez, Derince Eğitim ve Araştırema Hastanesi’nde Anjiyo olmuş ve turp gibi gerisi dönmüştü. Darısı meslektaşımız Mustafa Onur’a. Sevgili Mustafa Onur, hafta başında, bir takım rahatsızlıklarından dolayı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anjiyo olmuştu. Onur, kendi sosyal paylaşım sitesinden rahatsızlığını paylaşmış. Bizde bu paylaşımı, sizlerle paylaşmak istiyoruz. “Çok değerli yakınlarım arkadaşlarım, bugün (pazartesi) kalp damarlarımla ilgili bir sıkıntıdan dolayı Derince Eğitim ve Araştırma Hastahanesi’nde anjiyo oldum. Maalesef iki damarımda daralma olduğundan dolayı perşembe (yarın) günü, iki damara balon uygulayacaklar. Rabbim inşallah bunuda atlatmamızı nasip eder, sağlığımıza tekrar kavuşuruz. Çok değerli mesajlarınızla, telefonla arayarak göstermiş olduğunuz hassasiyetinize çok teşekkür ederim.” Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, meslektaşımız Mustafa Onur’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Son yıllarada ve bügünlerde gerçekten Anjio olmak çok moda oldu. İnsanlar Diş Çektirir misali, çeşitli hastanelere gidiyorlar. Tıpkı gazetemiz personeli Yılmaz Değirmenci gibi.

Anımsayacağınız üzere, Değirmenci, geçtiğimiz Ramazan Ayında 21 günde 2 kez, Derince Eğitim ve Araştırema Hastanesi’nde Anjiyo olmuş ve turp gibi gerisi dönmüştü.

Darısı meslektaşımız Mustafa Onur’a.

Sevgili Mustafa Onur, hafta başında, bir takım rahatsızlıklarından dolayı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anjiyo olmuştu. Onur, kendi sosyal paylaşım sitesinden rahatsızlığını paylaşmış. Bizde bu paylaşımı, sizlerle paylaşmak istiyoruz.

“Çok değerli yakınlarım arkadaşlarım, bugün (pazartesi) kalp damarlarımla ilgili bir sıkıntıdan dolayı Derince Eğitim ve Araştırma Hastahanesi’nde anjiyo oldum.

Maalesef iki damarımda daralma olduğundan dolayı perşembe (yarın) günü, iki damara balon uygulayacaklar.

Rabbim inşallah bunuda atlatmamızı nasip eder, sağlığımıza tekrar kavuşuruz. Çok değerli mesajlarınızla, telefonla arayarak göstermiş olduğunuz hassasiyetinize çok teşekkür ederim.”

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, meslektaşımız Mustafa Onur’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.