GEÇMİŞ OLSUN SEFA YAKUT

Sağlık 25.09.2017 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GEÇMİŞ OLSUN SEFA YAKUT

S.S. 41 Nolu İzmit-Gölcük Ulaşım Kooperatifi yönetim kurulu üyesi olan Başkan Yardımcısı Hüseyin Yakut, oldukça geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen renkli bir insan. Sosyal yönü de oldukça geniş olan Sevgili Hüseyin Yakut, bugünlerde oğlu Muhammet Sefa Yakut’u iyileştirmeye çalışıyor. Neden iyileştirmeye çalıştırıyor derseniz, sizleri hemen aydınlatalım. Hüseyin Yakut’un yakışıklı oğlu, Muhammet Sefa, bundan 2 hafta önce Polis Akademisi imtihanlarına katılmak üzere Başkent Ankara’ya gider. Burada yapılan spor sınavclarında, koşu bandından sıçrama tahtasına atlamak isterken düşer ve ayağından oldukça ciddi şekilde sakatlanır. Ayağında yırtılma, ödem ve menisküs teşhisi konulan Muhammet Sefa Gölcük’e geri dönderilir. Günlerce oğlunu ameliyat ettirecek, hastane ve doktor marayan Hüseyin Yakut, sonunda KOÜ Umuttepe Hastanesi’nde aradığı doktoru buldu. Oldukçe uzun ve zahmetli geçen bir operasyonun sonunda 4 gün hastanede kalan, Muhammet Sefa Yakut, geçen cumartesi evine getirildi. Başarılı bir operasyon geçeiren Sefa Yakut, bir süre daha evinde babasının gözetiminde yatacak. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, genç kardeşimize Allah’tan acil şifalar diliyor, baba Hüseyin Yakut’a da kolay gelsin dileklerimizi yolluyoruz.  

S.S. 41 Nolu İzmit-Gölcük Ulaşım Kooperatifi yönetim kurulu üyesi olan Başkan Yardımcısı Hüseyin Yakut, oldukça geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen renkli bir insan.

Sosyal yönü de oldukça geniş olan Sevgili Hüseyin Yakut, bugünlerde oğlu Muhammet Sefa Yakut’u iyileştirmeye çalışıyor. Neden iyileştirmeye çalıştırıyor derseniz, sizleri hemen aydınlatalım.

Hüseyin Yakut’un yakışıklı oğlu, Muhammet Sefa, bundan 2 hafta önce Polis Akademisi imtihanlarına katılmak üzere Başkent Ankara’ya gider. Burada yapılan spor sınavclarında, koşu bandından sıçrama tahtasına atlamak isterken düşer ve ayağından oldukça ciddi şekilde sakatlanır.

Ayağında yırtılma, ödem ve menisküs teşhisi konulan Muhammet Sefa Gölcük’e geri dönderilir. Günlerce oğlunu ameliyat ettirecek, hastane ve doktor marayan Hüseyin Yakut, sonunda KOÜ Umuttepe Hastanesi’nde aradığı doktoru buldu.

Oldukçe uzun ve zahmetli geçen bir operasyonun sonunda 4 gün hastanede kalan, Muhammet Sefa Yakut, geçen cumartesi evine getirildi. Başarılı bir operasyon geçeiren Sefa Yakut, bir süre daha evinde babasının gözetiminde yatacak.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, genç kardeşimize Allah’tan acil şifalar diliyor, baba Hüseyin Yakut’a da kolay gelsin dileklerimizi yolluyoruz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.