LASTİK İŞ

GEÇMİŞ VE GELECEK BULUŞTU

02.10.2017 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GEÇMİŞ VE GELECEK BULUŞTU

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısı ile Huzurevi Sakinleri İlçe Halk Kütüphanesinde Şirinköy İlköğretim oklu öğrencileri ile buluştu. Yaşlılarımız çocuklara hikaye okuyup hediye verdiler. Yaşlılar ve gençlerin buluşması geçmişimizi ve geleceğimizi yansıttı.

Gölcük Belediyesi Huzurevi Sakinleri İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlik hem örnek teşkil etti, hem de huzurevi sakinlerinin kütüphane ile tanışmaları sağlandı.  İlçe Halk Kütüphanesinde anlamlı ve önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Huzurevi sakinleri  kütüphaneyi ziyaret ederek, kütüphanede öğrencilerle buluştu. Etkinliğe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Eşi Funda Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Eşi Feriha Ellibeş, Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı, Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir, öğrenciler ve davetliler katıldı.  1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Yaşlılar kütüphane ile tanışma mutluluğunu yaşadı. Huzurevi Müdürlüğü ve İlçe Halk Kütüphanesi ortaklığında gerçekleştirilen 'huzurevi sakinlerini kütüphane ile tanıştırma projesi' Dünya Yaşlılar Günü öncesinde hayata geçirildi. Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir ve Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı, “Huzurevi sakinlerimizi kütüphaneyle tanıştırma projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün güzel bir etkinliğe imza atıyoruz. Projemize destek veren Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e, kıymetli eşlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Programda Değirmendere Musiki Derneği'nin katkıları ile bir Türk Halk Müziği konseri de verildi. Huzurevi sakinleri, Kaymakam Altıntaş ve Belediye Başkanı Ellibeş ile mutlu bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. 
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısı ile Huzurevi Sakinleri İlçe Halk Kütüphanesinde Şirinköy İlköğretim oklu öğrencileri ile buluştu. Yaşlılarımız çocuklara hikaye okuyup hediye verdiler. Yaşlılar ve gençlerin buluşması geçmişimizi ve geleceğimizi yansıttı.

Gölcük Belediyesi Huzurevi Sakinleri İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlik hem örnek teşkil etti, hem de huzurevi sakinlerinin kütüphane ile tanışmaları sağlandı. 
İlçe Halk Kütüphanesinde anlamlı ve önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Huzurevi sakinleri  kütüphaneyi ziyaret ederek, kütüphanede öğrencilerle buluştu.
Etkinliğe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Eşi Funda Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Eşi Feriha Ellibeş, Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı, Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir, öğrenciler ve davetliler katıldı. 


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Yaşlılar kütüphane ile tanışma mutluluğunu yaşadı. Huzurevi Müdürlüğü ve İlçe Halk Kütüphanesi ortaklığında gerçekleştirilen 'huzurevi sakinlerini kütüphane ile tanıştırma projesi' Dünya Yaşlılar Günü öncesinde hayata geçirildi. Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir ve Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı, “Huzurevi sakinlerimizi kütüphaneyle tanıştırma projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün güzel bir etkinliğe imza atıyoruz. Projemize destek veren Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e, kıymetli eşlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Programda Değirmendere Musiki Derneği'nin katkıları ile bir Türk Halk Müziği konseri de verildi. Huzurevi sakinleri, Kaymakam Altıntaş ve Belediye Başkanı Ellibeş ile mutlu bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.