LASTİK İŞ

“GELECEĞİNİZİ RİSKE ATMAYIN”

Eğitim 13.12.2018 - 10:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

“GELECEĞİNİZİ RİSKE ATMAYIN”

Öğrencilerin farklı meslek dallarının öğrenmeleri ve bu meslek dallarla ilgili bilgilenmeleri konusunda Gölcük Fen Lisesi Okulu okulda Kariyer Günü Etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen 7 doktor, 3 Diş tabibi, 1 psikolog, 1 mimar, 1 avukat, 1 diyetisyen, 1 fizyoterapist, 1 veteriner, 1 eczacı ve 12 mühendisin katılımı ile 29 meslek elemanları katılarak öğrencilere kendi meslekleri ile ilgili bilgi verildi.

Kariyer günü etkinliği kapsamında Gölcük Fen Lisesi Müdürü Hasan Kılıç ve okul idaresi tarafından 10 farklı meslek elemanları okula getirilerek öğrencilere meslekleri anlatarak tanıttılar.   Öğrencilerin farklı meslek dallarının öğrenmeleri ve bu meslek dallarla ilgili bilgilenmeleri konusunda Gölcük Fen Lisesi Okulu okulda Kariyer Günü Etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen 7 doktor, 3 Diş tabibi, 1 psikolog, 1 mimar, 1 avukat, 1 diyetisyen, 1 fizyoterapist, 1 veteriner, 1 eczacı ve 12 mühendisin katılımı ile 29 meslek elemanları katılarak öğrencilere kendi meslekleri ile ilgili bilgi veridi. Kendi meslekleri ile bilgi verirken aynı zamanda meslekteki zorlukları ve mesleğin hassas bölümlerini de en ayrıntılı şekilde anlattılar.   Kariyer günü ile ilgili bilgi veren Gölcük Fen Lisesi Okul Müdürü Hasan Kılıç; “öğrencilerimizin her meslek konusunda bilgilenmeleri için okulumuza bir çalışma başlattık. Bu çalışmaların amacı öğrencilerimiz bu çoklu meslekler arasında kendileri seçmeleri düşüncelerine yardımcı olmaktır. Biz okul yönetimi olarak bu günkü dersimizi öğle saatine kadar kariyer günü adı altında meslek erbabı olan  7 doktor, 3 Diş tabibi, 1 psikolog, 1 mimar, 1 avukat, 1 diyetisyen, 1 fizyoterapist, 1 veteriner, 1 eczacı ve 12 mühendisin katılımı ile 29 meslek erbaplarını buraya davet ettik. Meslek erbapları bugün sınıfta öğrencilerimize kendi mesleklerini en ayrıntılı bir şekilde öğretmen nezaretinde anlatıyorlar. Bu bilgi ve birikimle öğrencilerimiz benimsediği mesleği kendisi seçmesine destek vermiş oluruz” dedi.    Fahri Haner
Öğrencilerin farklı meslek dallarının öğrenmeleri ve bu meslek dallarla ilgili bilgilenmeleri konusunda Gölcük Fen Lisesi Okulu okulda Kariyer Günü Etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen 7 doktor, 3 Diş tabibi, 1 psikolog, 1 mimar, 1 avukat, 1 diyetisyen, 1 fizyoterapist, 1 veteriner, 1 eczacı ve 12 mühendisin katılımı ile 29 meslek elemanları katılarak öğrencilere kendi meslekleri ile ilgili bilgi verildi.
Kariyer günü etkinliği kapsamında Gölcük Fen Lisesi Müdürü Hasan Kılıç ve okul idaresi tarafından 10 farklı meslek elemanları okula getirilerek öğrencilere meslekleri anlatarak tanıttılar.
 
Öğrencilerin farklı meslek dallarının öğrenmeleri ve bu meslek dallarla ilgili bilgilenmeleri konusunda Gölcük Fen Lisesi Okulu okulda Kariyer Günü Etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen 7 doktor, 3 Diş tabibi, 1 psikolog, 1 mimar, 1 avukat, 1 diyetisyen, 1 fizyoterapist, 1 veteriner, 1 eczacı ve 12 mühendisin katılımı ile 29 meslek elemanları katılarak öğrencilere kendi meslekleri ile ilgili bilgi veridi. Kendi meslekleri ile bilgi verirken aynı zamanda meslekteki zorlukları ve mesleğin hassas bölümlerini de en ayrıntılı şekilde anlattılar.
 
Kariyer günü ile ilgili bilgi veren Gölcük Fen Lisesi Okul Müdürü Hasan Kılıç; “öğrencilerimizin her meslek konusunda bilgilenmeleri için okulumuza bir çalışma başlattık. Bu çalışmaların amacı öğrencilerimiz bu çoklu meslekler arasında kendileri seçmeleri düşüncelerine yardımcı olmaktır. Biz okul yönetimi olarak bu günkü dersimizi öğle saatine kadar kariyer günü adı altında meslek erbabı olan  7 doktor, 3 Diş tabibi, 1 psikolog, 1 mimar, 1 avukat, 1 diyetisyen, 1 fizyoterapist, 1 veteriner, 1 eczacı ve 12 mühendisin katılımı ile 29 meslek erbaplarını buraya davet ettik. Meslek erbapları bugün sınıfta öğrencilerimize kendi mesleklerini en ayrıntılı bir şekilde öğretmen nezaretinde anlatıyorlar. Bu bilgi ve birikimle öğrencilerimiz benimsediği mesleği kendisi seçmesine destek vermiş oluruz” dedi. 
 
Fahri Haner
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.