GELECEK PARTİSİ ESNAFI DİNLEDİ

Asayiş 25.11.2020 - 15:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GELECEK PARTİSİ ESNAFI DİNLEDİ

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran yöneticileriyle birlikte Gölcük’te esnafı ziyaret etti sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Sıcak karşılanan Ömer Faruk Başaran Gölcük bizim için çok değerli bir ilçemiz kepengi kapalı işyerlerini gördükçe duygulandım.  Gelecek partisinin Gölcük  programında il Başkanı Başaran'a İl başkan yardımcıları Süleyman Aydınlık, Abdulkadir Şeker, Mehmet Tahsin Erten, Fatih Büyükavcı, il kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz, il başkan danışmanı Şeref Meydan eşlik ederken  Gölcük’te ilçe başkanı Kadriye Güner ve yönetimi Gölcüklü esnafları tanıttı. Esnafa destek verildiği falan yok Gölcük İlçe merkezindeki esnafları ziyaret eden Başaran ile Güner Gölcük esnafının sorunlarını dinlediler. İşyerlerini kapatma noktasına geldiklerini belirten esnaf, birçok arkadaşlarının iflas ettiğini, aldıkları kredilerin geri ödemelerinin geldiğini vurgulayarak “Ne kiramızı ne çalışanımızın maaşını ödeyebiliyoruz. Zaten durum kötüydü birde korona vurdu. Konuşulanların aksine esnafa destek verildiği falan yok” dediler. İlçe toplantısına katıldı Esnaf ziyaretlerinden sonra haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan İl başkanı Başaran, ilçe başkanı Kadriye Güner ve yönetimini tebrik etti. Başkan Güner’in ilk üyelik standı kuran ilçe başkanı olduğunu belirten Başaran, kendisinden beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.
Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran yöneticileriyle birlikte Gölcük’te esnafı ziyaret etti sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Sıcak karşılanan Ömer Faruk Başaran Gölcük bizim için çok değerli bir ilçemiz kepengi kapalı işyerlerini gördükçe duygulandım. 

Gelecek partisinin Gölcük  programında il Başkanı Başaran'a İl başkan yardımcıları Süleyman Aydınlık, Abdulkadir Şeker, Mehmet Tahsin Erten, Fatih Büyükavcı, il kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz, il başkan danışmanı Şeref Meydan eşlik ederken  Gölcük’te ilçe başkanı Kadriye Güner ve yönetimi Gölcüklü esnafları tanıttı.

Esnafa destek verildiği falan yok

Gölcük İlçe merkezindeki esnafları ziyaret eden Başaran ile Güner Gölcük esnafının sorunlarını dinlediler. İşyerlerini kapatma noktasına geldiklerini belirten esnaf, birçok arkadaşlarının iflas ettiğini, aldıkları kredilerin geri ödemelerinin geldiğini vurgulayarak “Ne kiramızı ne çalışanımızın maaşını ödeyebiliyoruz. Zaten durum kötüydü birde korona vurdu. Konuşulanların aksine esnafa destek verildiği falan yok” dediler.

İlçe toplantısına katıldı

Esnaf ziyaretlerinden sonra haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan İl başkanı Başaran, ilçe başkanı Kadriye Güner ve yönetimini tebrik etti. Başkan Güner’in ilk üyelik standı kuran ilçe başkanı olduğunu belirten Başaran, kendisinden beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.