LASTİK İŞ
ismail

GELECEK PARTİSİ ÜYE KAYITLARINA DEVAM EDİYOR

Asayiş 27.01.2021 - 20:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GELECEK PARTİSİ ÜYE KAYITLARINA DEVAM EDİYOR

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı devam eden üye kayıtları nedeniyle gücüne güç katıyor.

Gölcük’te topladığı ikinci el malzemeleri satarak kedi ve köpeklerin mama ihtiyaçlarını karşılayan Saadet Kaya geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatında üyelik kaydını yaptırdı. HAYVANLARA YÖNELİK ÇALIŞMALARIYLA TANINIYOR İyi bir hayvan sever olan ve sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla tanınan Saadet Kaya’yı üye yaparak rozetini takan başkan Kadriye Güner yaptığı açıklamada, “Saadet abla herkesin tanıdığı bildiği bir insan. Enerjisiyle bizlerin gücüne güç kattı. Aramıza hoş geldin diyoruz. Kendisine partimiz adına görevler vereceğiz” dedi. Gelecek Partisi’nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Saadet Kaya da hayvan hakları konusunda duyarlılık gösteren başkan Kadriye Güner’e teşekkür etti.
Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı devam eden üye kayıtları nedeniyle gücüne güç katıyor.

Gölcük’te topladığı ikinci el malzemeleri satarak kedi ve köpeklerin mama ihtiyaçlarını karşılayan Saadet Kaya geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Gelecek Partisi Gölcük İlçe Teşkilatında üyelik kaydını yaptırdı.

HAYVANLARA YÖNELİK ÇALIŞMALARIYLA TANINIYOR
İyi bir hayvan sever olan ve sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla tanınan Saadet Kaya’yı üye yaparak rozetini takan başkan Kadriye Güner yaptığı açıklamada, “Saadet abla herkesin tanıdığı bildiği bir insan. Enerjisiyle bizlerin gücüne güç kattı. Aramıza hoş geldin diyoruz. Kendisine partimiz adına görevler vereceğiz” dedi. Gelecek Partisi’nde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Saadet Kaya da hayvan hakları konusunda duyarlılık gösteren başkan Kadriye Güner’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.