LASTİK İŞ
ismail

GEMİ MAKETİ SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

18.06.2019 - 12:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GEMİ MAKETİ SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ( GÖLMEK ) kapsamında açılan Gemi Maketi Kursu başarıyla tamamlandı ve yılsonu sergisi Değirmendere Sanat Evi’nde açıldı. Bu yıl 20 kursiyer, 38 eser üretirken, büyük emek ve uzun uğraş sonucu yapılan gemi maketleri göz kamaştırdı.

Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın ( GÖLMEK ) yılsonu kursları tüm hızıyla devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, 7 aydır devam eden Gemi Maketçiliği Kursu dönem sonu sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleştirildi. Serginin açılışına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile birlikte Gemi Maket Kursu Usta Öğreticisi Arsun Karakurt, kursiyerler ve davetliler katıldı. EŞİNE ZOR RASTLANIR 38 ESER Gemi Maketi Kursu geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlarken, bu yıl 20 kursiyer eğitim aldı ve Haziran ayında tamamlandı. Usta Öğretici Arsun Karakurt ve kursiyerlerinin emekleri neticesinde birbirinden güzel eserler sergide beğeniye sunuldu. Sergide eşine az rastlanır türden 38 model gemi sergilendi. Model gemi eserleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görürken, çok beğenildi. Kurs Hocası Arsun Karakurt ziyaretçilere eserler hakkında bilgiler verirken, Gölcük Belediye Başkanı İbrahim Tektaş büyük emeklerle uzun bir uğraş sonunda eserleri yapan kursiyerlere ve Arsun Karakut’a teşekkürlerini iletti, başarılarının devamını diledi.   
Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ( GÖLMEK ) kapsamında açılan Gemi Maketi Kursu başarıyla tamamlandı ve yılsonu sergisi Değirmendere Sanat Evi’nde açıldı. Bu yıl 20 kursiyer, 38 eser üretirken, büyük emek ve uzun uğraş sonucu yapılan gemi maketleri göz kamaştırdı.

Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın ( GÖLMEK ) yılsonu kursları tüm hızıyla devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, 7 aydır devam eden Gemi Maketçiliği Kursu dönem sonu sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleştirildi. Serginin açılışına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile birlikte Gemi Maket Kursu Usta Öğreticisi Arsun Karakurt, kursiyerler ve davetliler katıldı.

EŞİNE ZOR RASTLANIR 38 ESER

Gemi Maketi Kursu geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlarken, bu yıl 20 kursiyer eğitim aldı ve Haziran ayında tamamlandı. Usta Öğretici Arsun Karakurt ve kursiyerlerinin emekleri neticesinde birbirinden güzel eserler sergide beğeniye sunuldu. Sergide eşine az rastlanır türden 38 model gemi sergilendi. Model gemi eserleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görürken, çok beğenildi. Kurs Hocası Arsun Karakurt ziyaretçilere eserler hakkında bilgiler verirken, Gölcük Belediye Başkanı İbrahim Tektaş büyük emeklerle uzun bir uğraş sonunda eserleri yapan kursiyerlere ve Arsun Karakut’a teşekkürlerini iletti, başarılarının devamını diledi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.