''GENÇ BİR GÖLCÜK İÇİN YOLA ÇIKTIM''

Asayiş 06.12.2018 - 17:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GENÇ BİR GÖLCÜK İÇİN YOLA ÇIKTIM''

Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığından ayrılan İdris Alp saha çalışmalarına devam ediyor. Alp “Genç bir Gölcük için yola çıktım. Genç Gölcük'e hazırlanın. Yeni bir bakış, genç bir bakış hedefliyoruz. Gölcük için hayallerim var. İnsanımıza dokunan projeler yapacağız. Mutlu ve Gülen bir Gölcük istiyoruz”dedi.

Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığından ayrılan İdris Alp saha çalışmalarına devam ediyor.  Alp “Genç bir Gölcük için yola çıktım.  Genç Gölcük'e hazırlanın. Yeni bir bakış, genç bir bakış hedefliyoruz. Gölcük için hayallerim var.  İnasınımıza dokunan projeler yapacağız. Mutlu ve Gülen bir Gölcük istiyoruz”dedi. 2002’DEN BERİ FARKLI KADEMELERDE GÖREV YAPTIM Partinin kurulduğu günden bu yana kadar her kademede görev aldığını belirten Alp, “Biz 2002 yılında merkez mahallemiz yönetim kurulunda görev alarak bu sevdaya başladık. Bu yola öyle çıktık. 2003 yılında ilçe yönetiminde  devam ettik. 2006 yılına kadar ilçe yönetiminde görev aldım. 2006'dan 2014 Kasımına kadar il yönetiminde 5 birim başkanlığı ile milletimize ve partimize hizmet etmek nasip oldu. Büyüklerimizin takdiri,  ve partililerimin desteği ile ilçe başkanlığını sürdürmeye gayret ettik”dedi.  “GEMİYİ HEP GÜVENLİ LİMANA YANAŞTIRDIK” Alp “Bu 4 yıllık süreç içerisinde 4 seçim 15 Temmuz gibi hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Çok fırtınalı günler geçirdik. Her fırtına da teşkilatım ile, siz dostlarım, arkadaşlarımla, milletimizle beraber, gemiyi güvenli limana yanaştırmak nasip oldu “dedi. SEVDAMIZ GÖLCÜK Alp “Elbette başkanlık 1 kişiye nasip olacaktır. Bizim Gölcükle alakalı hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bizim sevdamız Gölcük. Bu hayalleri, hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek için Gölcük gençleşecek. Genç bir Gölcük'e hazır olun. Benim hayalim genç bir bakış, genç bir Gölcük. Bu bağlamda farklı bir bakışla, yeni bir Gölcük'te hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Kentin dilini çok iyi bilen partiyiz. Bu bağlamda çok iyiyiz. Milletimizde karşılığı olan bir partiyiz” dedi. ESNAF MAĞDUR OLMAYACAK Yeni sanayi çarşısını taşınacak olan esnafın mağdur olmayacağını belirten Alp “Esnafımız taşınma sürecinde mağdur edilmeyecek. Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve ekibi de bu konuda çalışma yapıyor. Taşınması uzun sürecek esnaflarımız için sürede esneklik sağlanacak. Bizler esnafımızı mağdur etmek için yapmadık Sanayi çarşısını. Tüm esnaflarımızın yüzü gülsün istiyoruz”dedi.    
Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığından ayrılan İdris Alp saha çalışmalarına devam ediyor. Alp “Genç bir Gölcük için yola çıktım. Genç Gölcük'e hazırlanın. Yeni bir bakış, genç bir bakış hedefliyoruz. Gölcük için hayallerim var. İnsanımıza dokunan projeler yapacağız. Mutlu ve Gülen bir Gölcük istiyoruz”dedi.

Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığından ayrılan İdris Alp saha çalışmalarına devam ediyor.  Alp “Genç bir Gölcük için yola çıktım.  Genç Gölcük'e hazırlanın. Yeni bir bakış, genç bir bakış hedefliyoruz. Gölcük için hayallerim var.  İnasınımıza dokunan projeler yapacağız. Mutlu ve Gülen bir Gölcük istiyoruz”dedi.

2002’DEN BERİ FARKLI KADEMELERDE GÖREV YAPTIM
Partinin kurulduğu günden bu yana kadar her kademede görev aldığını belirten Alp, “Biz 2002 yılında merkez mahallemiz yönetim kurulunda görev alarak bu sevdaya başladık. Bu yola öyle çıktık. 2003 yılında ilçe yönetiminde  devam ettik. 2006 yılına kadar ilçe yönetiminde görev aldım. 2006'dan 2014 Kasımına kadar il yönetiminde 5 birim başkanlığı ile milletimize ve partimize hizmet etmek nasip oldu. Büyüklerimizin takdiri,  ve partililerimin desteği ile ilçe başkanlığını sürdürmeye gayret ettik”dedi. 

“GEMİYİ HEP GÜVENLİ LİMANA YANAŞTIRDIK”
Alp “Bu 4 yıllık süreç içerisinde 4 seçim 15 Temmuz gibi hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Çok fırtınalı günler geçirdik. Her fırtına da teşkilatım ile, siz dostlarım, arkadaşlarımla, milletimizle beraber, gemiyi güvenli limana yanaştırmak nasip oldu “dedi.

SEVDAMIZ GÖLCÜK
Alp “Elbette başkanlık 1 kişiye nasip olacaktır. Bizim Gölcükle alakalı hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bizim sevdamız Gölcük. Bu hayalleri, hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek için Gölcük gençleşecek. Genç bir Gölcük'e hazır olun. Benim hayalim genç bir bakış, genç bir Gölcük. Bu bağlamda farklı bir bakışla, yeni bir Gölcük'te hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Kentin dilini çok iyi bilen partiyiz. Bu bağlamda çok iyiyiz. Milletimizde karşılığı olan bir partiyiz” dedi.

ESNAF MAĞDUR OLMAYACAK
Yeni sanayi çarşısını taşınacak olan esnafın mağdur olmayacağını belirten Alp “Esnafımız taşınma sürecinde mağdur edilmeyecek. Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ve ekibi de bu konuda çalışma yapıyor. Taşınması uzun sürecek esnaflarımız için sürede esneklik sağlanacak. Bizler esnafımızı mağdur etmek için yapmadık Sanayi çarşısını. Tüm esnaflarımızın yüzü gülsün istiyoruz”dedi.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.