GENÇ KIZ TRAFİK KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

30.11.2017 - 11:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GENÇ KIZ TRAFİK KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Sabire Funda Karadağlar geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi.

Değiremdere'de ikamet eden Önder Ocak'ın  kızı Sabire Funda Karadağlar geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. İstanbul Maltepe ilçesinde ikamet eden ve aslen Karamürsel Ereğlili olan fabrikadan emekli Önder ile ev hanımı Şengül Ocak çiftinin 2 çocuğundan biri olan Funda Ocak (36), geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde Maltepe’de evine gitmek üzere yola çıktı. Yaya olarak yolda yürüyen Ocak, lastiği patladıktan sonra kontrolden çıkarak takla atan otomobilin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Göztepe’de bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Funda Ocak, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bekar olan ve özel bir şirkette grafiker olarak çalışan Funda Ocak’ın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesinde teslim edildi. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine sabırlar diliyoruz. Cenazesi bugün  Ereğli'den ikindi namazını müteakip kaldırılacaktır.
Sabire Funda Karadağlar geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi.

Değiremdere'de ikamet eden Önder Ocak'ın  kızı Sabire Funda Karadağlar geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul Maltepe ilçesinde ikamet eden ve aslen Karamürsel Ereğlili olan fabrikadan emekli Önder ile ev hanımı Şengül Ocak çiftinin 2 çocuğundan biri olan Funda Ocak (36), geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde Maltepe’de evine gitmek üzere yola çıktı. Yaya olarak yolda yürüyen Ocak, lastiği patladıktan sonra kontrolden çıkarak takla atan otomobilin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Göztepe’de bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Funda Ocak, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bekar olan ve özel bir şirkette grafiker olarak çalışan Funda Ocak’ın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesinde teslim edildi.

Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine sabırlar diliyoruz.

Cenazesi bugün  Ereğli'den ikindi namazını müteakip kaldırılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.