LASTİK İŞ

GENÇ KIZLARI GALİBİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Spor 02.12.2016 - 14:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GENÇ KIZLARI GALİBİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı Kocaeli Genç Kızlar Voleybol Takımını 3-0 Mağlup Etti

Kocaeli Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yerel voleybol ligi Genç kızlar Grup maçında Gölcük Belediyespor’un Genç kızları Kocaeli GHSK 3 – 0 mağlup etti. 17 Ağustos spor salonunda oynanan Genç kızlar voleybol karşılaşmasında rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Gölcük Belediyespor’un Genç kızları 25-06     25-11  25-12  setlerle Kocaeli GHSK Genç  kızlar voleybol takımını 3- 0 yenerek Grubunda oynadığı yedinci maçında beşinci galibiyetini  alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Gölcük Belediyespor Genç Kızlar Voleybol takımı Antrenörleri  Meryem Agun ve Süleyman Abiş yaptıkları açıklamada, Güzel, sıcak bir ortam içerisinde antrenmanlarını sürdürdüklerini, takımın içerisinde arkadaşlığında üst seviyede olduğunu dile getirirken, iyi çalıştıklarını ve hedeflerinin iyi bir derece yapmak olduğunu, belirttiler.      
Gölcük Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı Kocaeli Genç Kızlar Voleybol Takımını 3-0 Mağlup Etti

Kocaeli Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yerel voleybol ligi Genç kızlar Grup maçında Gölcük Belediyespor’un Genç kızları Kocaeli GHSK 3 – 0 mağlup etti.

17 Ağustos spor salonunda oynanan Genç kızlar voleybol karşılaşmasında rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Gölcük Belediyespor’un Genç kızları 25-06     25-11  25-12  setlerle Kocaeli GHSK Genç  kızlar voleybol takımını 3- 0 yenerek Grubunda oynadığı yedinci maçında beşinci galibiyetini  alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Gölcük Belediyespor Genç Kızlar Voleybol takımı Antrenörleri  Meryem Agun ve Süleyman Abiş yaptıkları açıklamada, Güzel, sıcak bir ortam içerisinde antrenmanlarını sürdürdüklerini, takımın içerisinde arkadaşlığında üst seviyede olduğunu dile getirirken, iyi çalıştıklarını ve hedeflerinin iyi bir derece yapmak olduğunu, belirttiler.

     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.