LASTİK İŞ

GENÇLER CHP'DEKİ GÖREVLERİNDEN İSTİFA EDİYOR

Gündem 10.02.2021 - 13:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GENÇLER CHP'DEKİ GÖREVLERİNDEN İSTİFA EDİYOR

CHP Kartepe Belediye Meclis üyesi Tugay Adak'ın intiharı sonrası CHP içinde büyük tepki oluşmaya başladı.

Adak'ın intihar etmesinin ardından peş peşe istifa haberleri geliyor. CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Uçar da görevinden istifa ettiğini duyurdu. SOSYAL MEDYADAN DUYURDU İstifasını sosyal medya hesabından duyuran CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Uçar, “Olanları biliyorsunuz, bundan sonra olacaklar da bundan farklı değil. Size karşı öfkem hiçbir zaman dinmeyecek. Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra ilçe gençlik kolları başkanlığı görevimden istifa ettiğimi Kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum” 2014 yılındaki yerel seçimlerde CHP’nin parti bayrağını asarken düşerek bir gözünü kaybeden ve yaşadığı ekonomik nedenlerden ve işsizlikten dolayı İzmit 42 Evlerdeki Fatma Seher Köprüsünden atarak yaşamına son veren Tugay Adak’ın ardından istifalar başladı. Kartepe İlçe Başkan Yardımcıları Cihan Çakır ve Fatih Harbi ile ilçe yöneticilerinden Yasin Çakmak ve Elif Sert, CHP’deki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.
CHP Kartepe Belediye Meclis üyesi Tugay Adak'ın intiharı sonrası CHP içinde büyük tepki oluşmaya başladı.

Adak'ın intihar etmesinin ardından peş peşe istifa haberleri geliyor. CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Uçar da görevinden istifa ettiğini duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
İstifasını sosyal medya hesabından duyuran CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Uçar, “Olanları biliyorsunuz, bundan sonra olacaklar da bundan farklı değil. Size karşı öfkem hiçbir zaman dinmeyecek. Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra ilçe gençlik kolları başkanlığı görevimden istifa ettiğimi Kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum”

2014 yılındaki yerel seçimlerde CHP’nin parti bayrağını asarken düşerek bir gözünü kaybeden ve yaşadığı ekonomik nedenlerden ve işsizlikten dolayı İzmit 42 Evlerdeki Fatma Seher Köprüsünden atarak yaşamına son veren Tugay Adak’ın ardından istifalar başladı. Kartepe İlçe Başkan Yardımcıları Cihan Çakır ve Fatih Harbi ile ilçe yöneticilerinden Yasin Çakmak ve Elif Sert, CHP’deki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.