LASTİK İŞ
ismail

GENÇLER GÖREVLİ POLİSLERİ UNUTMADI

01.01.2018 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GENÇLER GÖREVLİ POLİSLERİ UNUTMADI

AK Parti Gölcük Gençlik Kolları üyeleri soğuk havada nöbet tutan polislere çay ikram edip yeni yılını kutladı.

Gölcük Gençlik Kolları üyeleri, yılın son gününe Gölcük’ün çeşitli noktalarında nöbet tutan polislerle beraber girdiler. Gençlik kolları üyeleri, soğuk havaya rağmen gece gündüz nöbet tutan güvenlik güçlerine çay ikram edip, onlarla sohbet ederek yeni yıl için iyi dileklerde bulundular. "Onların yanında olduğumuzu göstermek istedik” Dinini, vatanını koruyan polisleri ziyaret ederek her daim onların yanında olduklarını göstermek istediklerini ve yılbaşının sıradan bir gün olduğunu ifade etti.  AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, "Biz havada geyikle dolaşan Noel Baba'nın değil, karadan gemileri yürüten Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunlarıyız, yeni miladi yıl ile Mekke'nin fethi beraber kutlanmaktadır. Bugün fetih ruhuna muhtaç bir haldeyiz. Mekke'nin fethinden sonra fetih durmamış bugüne kadar devam etmiştir ve devam ettirilmek durumundadır. Yılbaşı gecesi aslında sıradan bir gecedir. Müslümanlar için bir anlam ifade etmez. 
AK Parti Gölcük Gençlik Kolları üyeleri soğuk havada nöbet tutan polislere çay ikram edip yeni yılını kutladı.
Gölcük Gençlik Kolları üyeleri, yılın son gününe Gölcük’ün çeşitli noktalarında nöbet tutan polislerle beraber girdiler. Gençlik kolları üyeleri, soğuk havaya rağmen gece gündüz nöbet tutan güvenlik güçlerine çay ikram edip, onlarla sohbet ederek yeni yıl için iyi dileklerde bulundular.
"Onların yanında olduğumuzu göstermek istedik”
Dinini, vatanını koruyan polisleri ziyaret ederek her daim onların yanında olduklarını göstermek istediklerini ve yılbaşının sıradan bir gün olduğunu ifade etti.
 AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, "Biz havada geyikle dolaşan Noel Baba'nın değil, karadan gemileri yürüten Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunlarıyız, yeni miladi yıl ile Mekke'nin fethi beraber kutlanmaktadır. Bugün fetih ruhuna muhtaç bir haldeyiz. Mekke'nin fethinden sonra fetih durmamış bugüne kadar devam etmiştir ve devam ettirilmek durumundadır. Yılbaşı gecesi aslında sıradan bir gecedir. Müslümanlar için bir anlam ifade etmez. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.