LASTİK İŞ
ismail

''GENÇLER İÇİN ÇALIŞACAĞIM''

Gölcük 11.12.2018 - 09:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GENÇLER İÇİN ÇALIŞACAĞIM''

2019 yerel seçimlerinden aday olduğunu belirten Lütfiye köyü sakinlerinden Bahattin Kılıç; “köyüme hizmet için büyüklerimizin istekleri üzerine aday oldum. Köyümüzün gençlerine hedef göstermek için gerekil çalışmalar yaparım. Mutlaka her bir insanın hedefi olmalı. Hedefi olmayan bir insan boştur. Bundan dolayı gençlerimize hedefine ulaşmaları, aynı zamanda kötü alışkanlıklarından uzaklaşmaları için sportif alanları oluşturmak önemlidir. ” dedi.

HALAN MÜZİK İLE UĞRAŞIYORUM 2019 yerel seçimlerinde Gölcük Lütfiye Köyü muhtar adaylığını açıklayan Karadeniz yerel sanatçısı Bahattin Kılıç; “Gölcük Lütfiye köyünde 1985 yılında doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Gölcük'te tamamladım. Lise öğrenimimi Sakarya Endüstri meslek lisesinde tamamlarken okulda okul başkanlığı yaptım. Eğitim ve öğretimim ardından 2005 yılında vatani görevimi Çanakkale'de tamamladım. Karadeniz sanatçısı olarak yurt içinde, yurt dışında gerçekleşen programlara katılırken yerel ve genel televizyonlardaki programlara katılarak yöresel eserleri seslendirdim. Halen müzikle uğraşıyorum” dedi. BÜYÜKLERİM İSTEDİ ADAY OLDUM Muhtarlık adaylığını nedenini açıklayan Bahattin Kılıç “köyümüzde birçok eksikliklerin olmasından dolayı köyümüzün büyükleri hizmet için aday olmamı istediler. Bende büyüklerimi kırmayarak köyüme hizmet için aday oldum. Aday olurken köyümüzün var olan eksikleri proje haline getirerek birçok proje oluşturdum. Bu projelerimin en önemlisi köyümüzün insanları avcılıkla uğraşıyorlar. Fakat bu insanların bir araya gelmesi için köyde bir yerleri yok. Avcılık yerini yapmak için benim ilk hedefimdir. Bunu hepimiz biliyoruz ki muhtarların yaptırım bütçesi yoktur. Ama ilçemizde yetkili kurumlarla iyi bir diyalog içerisinde bu kazanımları elde edeceğime inanıyorum” dedi. ÖĞRENCİLERE BURS SAĞLAYACAĞIM Eğitim konusuna değinen Kılıç; “bizim için eğitim çok önemlidir. Eğitime destek verebilmek için çalışmalarımız sürdüreceğim. Bu çalışmalarım ise köyümün öğrencilerine burs sağlamaktır. Çevrem geniş olmasından dolayı bu desteği vereceğime yürekten inanıyorum. Zaten birçok fakir ailelerimize gerekli yardımları yapıyoruz. Bu yardımlar neden benim köyümde olmasın. Fakir bir aile yanımıza geldiğinde ben çevreme haber verdiğimde bu ailenin ihtiyacı anında karşılanıyor. Ben bunu köyümde kolaylıkla gerçekleştireceğim. Köyümde eğitim seviyesini arttırmak için çalışmalarım olacaktır. Bakın Gölcük Hamidiye Köyünde siyasetçi çıktı, bakan çıktı, neden Lütfiye Köyünde çıkmasın. Bunun temeli eğitimdir” dedi. GENÇLER İÇİN ÇALIŞACAĞIM Her gence bir hedef göstereceğini belirten Muhtar Adayı Kılıç; “aslında muhtarlık anlatılmayacak kadar güzel bir duygudur. İnsanlarla birlikte olmanın ve insanların sıkıntılarını birlikte çözmek çok güzel bir duygudur. Köyümüzün gençlerine hedef göstermek için gerekil çalışmalar yaparım. Mutlaka her bir insanın hedefi olmalı. Hedefi olmayan bir insan boştur. Bundan dolayı gençlerimize hedefine ulaşmaları, aynı zamanda kötü alışkanlıklarından uzaklaşmaları için sportif alanları oluşturmak önemlidir. Senede bir köy etkinliklerini yapılarak, köy kadınlarının evde yaptıkları el işlerini açılan stantlarda satarak ev ekonomisine katkı sağlayacaklar” dedi.  Fahri Haner        
2019 yerel seçimlerinden aday olduğunu belirten Lütfiye köyü sakinlerinden Bahattin Kılıç; “köyüme hizmet için büyüklerimizin istekleri üzerine aday oldum. Köyümüzün gençlerine hedef göstermek için gerekil çalışmalar yaparım. Mutlaka her bir insanın hedefi olmalı. Hedefi olmayan bir insan boştur. Bundan dolayı gençlerimize hedefine ulaşmaları, aynı zamanda kötü alışkanlıklarından uzaklaşmaları için sportif alanları oluşturmak önemlidir. ” dedi.

HALAN MÜZİK İLE UĞRAŞIYORUM
2019 yerel seçimlerinde Gölcük Lütfiye Köyü muhtar adaylığını açıklayan Karadeniz yerel sanatçısı Bahattin Kılıç; “Gölcük Lütfiye köyünde 1985 yılında doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Gölcük'te tamamladım. Lise öğrenimimi Sakarya Endüstri meslek lisesinde tamamlarken okulda okul başkanlığı yaptım. Eğitim ve öğretimim ardından 2005 yılında vatani görevimi Çanakkale'de tamamladım. Karadeniz sanatçısı olarak yurt içinde, yurt dışında gerçekleşen programlara katılırken yerel ve genel televizyonlardaki programlara katılarak yöresel eserleri seslendirdim. Halen müzikle uğraşıyorum” dedi.

BÜYÜKLERİM İSTEDİ ADAY OLDUM
Muhtarlık adaylığını nedenini açıklayan Bahattin Kılıç “köyümüzde birçok eksikliklerin olmasından dolayı köyümüzün büyükleri hizmet için aday olmamı istediler. Bende büyüklerimi kırmayarak köyüme hizmet için aday oldum. Aday olurken köyümüzün var olan eksikleri proje haline getirerek birçok proje oluşturdum. Bu projelerimin en önemlisi köyümüzün insanları avcılıkla uğraşıyorlar. Fakat bu insanların bir araya gelmesi için köyde bir yerleri yok. Avcılık yerini yapmak için benim ilk hedefimdir. Bunu hepimiz biliyoruz ki muhtarların yaptırım bütçesi yoktur. Ama ilçemizde yetkili kurumlarla iyi bir diyalog içerisinde bu kazanımları elde edeceğime inanıyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERE BURS SAĞLAYACAĞIM
Eğitim konusuna değinen Kılıç; “bizim için eğitim çok önemlidir. Eğitime destek verebilmek için çalışmalarımız sürdüreceğim. Bu çalışmalarım ise köyümün öğrencilerine burs sağlamaktır. Çevrem geniş olmasından dolayı bu desteği vereceğime yürekten inanıyorum. Zaten birçok fakir ailelerimize gerekli yardımları yapıyoruz. Bu yardımlar neden benim köyümde olmasın. Fakir bir aile yanımıza geldiğinde ben çevreme haber verdiğimde bu ailenin ihtiyacı anında karşılanıyor. Ben bunu köyümde kolaylıkla gerçekleştireceğim. Köyümde eğitim seviyesini arttırmak için çalışmalarım olacaktır. Bakın Gölcük Hamidiye Köyünde siyasetçi çıktı, bakan çıktı, neden Lütfiye Köyünde çıkmasın. Bunun temeli eğitimdir” dedi.

GENÇLER İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Her gence bir hedef göstereceğini belirten Muhtar Adayı Kılıç; “aslında muhtarlık anlatılmayacak kadar güzel bir duygudur. İnsanlarla birlikte olmanın ve insanların sıkıntılarını birlikte çözmek çok güzel bir duygudur. Köyümüzün gençlerine hedef göstermek için gerekil çalışmalar yaparım. Mutlaka her bir insanın hedefi olmalı. Hedefi olmayan bir insan boştur. Bundan dolayı gençlerimize hedefine ulaşmaları, aynı zamanda kötü alışkanlıklarından uzaklaşmaları için sportif alanları oluşturmak önemlidir. Senede bir köy etkinliklerini yapılarak, köy kadınlarının evde yaptıkları el işlerini açılan stantlarda satarak ev ekonomisine katkı sağlayacaklar” dedi. 

Fahri Haner        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.