LASTİK İŞ
ismail

GENÇLER SIRA GECESİNDE BULUŞTU

11.02.2019 - 19:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GENÇLER SIRA GECESİNDE BULUŞTU

Gölcük Muş Dağarası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni oluşturmuş olduğu gençlik kolları Dernek binasında ilk etkinliği sıra gecesini düzenleyerek Muş Dağarası gençleri sıra gecesinde buluştular.

Gölcük Muş Dağarası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Yusuf Kara ve yönetimi ile üyelerin katkıları ile Dernek binasını yaparak faaliyete geçirdiler. Dernek yapımının ardından sonra Derneğin gençlik kollarını oluşturdular. Dernek Gençlik kolları başkanı İsmail Kaplan olarak belirlendi. Yeni belirlenen Derneğin gençlik kolları başkanı İsmail Kaplan ilk etkinliğini dernek binasında gençlere yönelik yöresel sıra gecesi düzenledi. Sıra gecesinde çiğ köfte yoğruldu ve konuklara ikram edildi. Yöresel müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar yöresel oyun havaları oynanırken yöresel türküler okundu.  Dernek gençlik kolları başkanı İsmail Kaplan kısa bir açıklama yaparak şunları dile getirdi. Başkan Kaplan; “öncelikle şunu belirtmek isterim. Biz Kavaklı gençleri olarak ilk olarak uyuşturucuyla mücadele için Kavaklı gençlik Derneğini kurduk. Bu aşamada yaklaşık 60 genç arkadaşımızı tedavi ettirdik. Fakat yaşadığımız maddi sıkıntıdan dolayı derneği kapatmak zorunda kaldık. Gölcük Kavaklı Mahallesinde Gölcük Muş Dağarası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurularak hizmet vermeye başladı.  Derneğimiz yönetimi tarafından oluşturulan gençlik kolları başkanlığına getirildim. Bizim ilk etkinliğimiz yöresel sıra gecesini Derneğimizin kendi binasında gerçekleştirerek tüm gençlerimizi bu gecede buluşturduk. Tabi ki burada daha birçok etkinliklerimiz olacaktır. Derneğimizin binasında spor faaliyetleri ile ilgili çok güzel donanım var. Biz gençler olarak her gün boş vakitlerimizi Dernek binamızda spor faaliyetleri yapacağız. Böylelikle gençlerimiz kötü alışkanlıklara bulaşmadan en güzel yaşamlarını sürdürecekler” şeklinde konuştu. Fahri Haner     
Gölcük Muş Dağarası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni oluşturmuş olduğu gençlik kolları Dernek binasında ilk etkinliği sıra gecesini düzenleyerek Muş Dağarası gençleri sıra gecesinde buluştular.

Gölcük Muş Dağarası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Yusuf Kara ve yönetimi ile üyelerin katkıları ile Dernek binasını yaparak faaliyete geçirdiler. Dernek yapımının ardından sonra Derneğin gençlik kollarını oluşturdular. Dernek Gençlik kolları başkanı İsmail Kaplan olarak belirlendi. Yeni belirlenen Derneğin gençlik kolları başkanı İsmail Kaplan ilk etkinliğini dernek binasında gençlere yönelik yöresel sıra gecesi düzenledi. Sıra gecesinde çiğ köfte yoğruldu ve konuklara ikram edildi. Yöresel müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar yöresel oyun havaları oynanırken yöresel türküler okundu. 
Dernek gençlik kolları başkanı İsmail Kaplan kısa bir açıklama yaparak şunları dile getirdi. Başkan Kaplan; “öncelikle şunu belirtmek isterim. Biz Kavaklı gençleri olarak ilk olarak uyuşturucuyla mücadele için Kavaklı gençlik Derneğini kurduk. Bu aşamada yaklaşık 60 genç arkadaşımızı tedavi ettirdik. Fakat yaşadığımız maddi sıkıntıdan dolayı derneği kapatmak zorunda kaldık. Gölcük Kavaklı Mahallesinde Gölcük Muş Dağarası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurularak hizmet vermeye başladı. 
Derneğimiz yönetimi tarafından oluşturulan gençlik kolları başkanlığına getirildim. Bizim ilk etkinliğimiz yöresel sıra gecesini Derneğimizin kendi binasında gerçekleştirerek tüm gençlerimizi bu gecede buluşturduk. Tabi ki burada daha birçok etkinliklerimiz olacaktır. Derneğimizin binasında spor faaliyetleri ile ilgili çok güzel donanım var. Biz gençler olarak her gün boş vakitlerimizi Dernek binamızda spor faaliyetleri yapacağız. Böylelikle gençlerimiz kötü alışkanlıklara bulaşmadan en güzel yaşamlarını sürdürecekler” şeklinde konuştu.
Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.