GENÇLER SAHAYA İNDİ

Asayiş 03.03.2017 - 17:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GENÇLER SAHAYA İNDİ

Gölcük AK Parti Gençlik Kolları, Başkan Murat Uzuner yönetiminde Ankaradaki Tanıtım Kampanyasının ardından sahadaki çalışmalarına hız verdi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatmak üzere Gölcük’teki tüm mahalleleri gezecek olan Gençlik Kolları Yönetimi; kafe, kahve, ev ziyaretleri ve gençlik buluşmalarıyla neden evet denmesi gerektiğini vatandaşa anlatıyor.  İlk olarak Gölcük Kavaklı Sahilindeki kafelerden başlayan Ak Gençler, 20 Soruda Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatıp sorulara cevap veriyor.  Başkan Uzuner konuyla ilgili: “Masalarına oturduğumuz arkadaşlarımız ilgiyle dinliyor, karşılıklı istişare yapma imkânı buluyoruz. Onlar kafalarındaki sorulara cevap arıyor, biz de parlamenter sistemin olası zararlarını ve sunduğumuz yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yararlarını anlatıyoruz. Son güne kadar çalışacağız, umuyoruz ki bu değişiklik kabul olur. Takdir milletimizin.” dedi. 
Gölcük AK Parti Gençlik Kolları, Başkan Murat Uzuner yönetiminde Ankaradaki Tanıtım Kampanyasının ardından sahadaki çalışmalarına hız verdi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatmak üzere Gölcük’teki tüm mahalleleri gezecek olan Gençlik Kolları Yönetimi; kafe, kahve, ev ziyaretleri ve gençlik buluşmalarıyla neden evet denmesi gerektiğini vatandaşa anlatıyor. 

İlk olarak Gölcük Kavaklı Sahilindeki kafelerden başlayan AGençler, 20 Soruda Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatıp sorulara cevap veriyor. 

Başkan Uzuner konuyla ilgili: “Masalarına oturduğumuz arkadaşlarımız ilgiyle dinliyor, karşılıklı istişare yapma imkânı buluyoruz. Onlar kafalarındaki sorulara cevap arıyor, biz de parlamenter sistemin olası zararlarını ve sunduğumuz yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yararlarını anlatıyoruz. Son güne kadar çalışacağız, umuyoruz ki bu değişiklik kabul olur. Takdir milletimizin.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.