GENÇLERİN ÖLÜMLE DANSI!

29.08.2018 - 12:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GENÇLERİN ÖLÜMLE DANSI!

Yaz turizminin önemli adreslerinden Kandıra'nın Kerpe beldesinde bulunan doğa harikası "Kartal Kayaları" turistlerden ilgi görüyor. Gençler hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı Kartal Kayalarından denize dalarak adeta ölümle dans ediyorlar.

Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahillerindeki plaj bölgeleri hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasının da etkisiyle dolup taşıyor. Bu arada Kerpe bölgesindeki kayalıklarda da, tehlikeli olduğu için jandarmanın yasak koymasına rağmen gençler yaklaşık 20 metre yüksekten denize atlayarak izleyenlere heyecanlı anlar yaşatıyor. PLAJLARA AKIN EDİLİYOR Konaklama tesisi yeterli olmadığı için hafta sonları daha yoğun olmak üzere günü birlikçilerin akınına uğrayan Kandıra'nın Kerpe ve Karasu bölgelerindeki Cebeci, Sarısu, Kumcağız, Kovanağzı gibi plaj bölgeleri dolup taşıyor. Bu bölgelerde kOCAELİ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan yaklaşık 200 kişinin görev yaptığı arama kurtarma timleri boğulmalara karşı tedbir alıyor.  ÖLÜMÜNE DALIŞ Tatilcilerin en fazla tercih ettiği bölgelerden biri olan Kerpe'de ise, özellikle maceracı gençler buradaki kayalıkları tercih ediyor. Dalgaların aşındırması sonucu meydana gelen ve eşşiz güzelliğe sahip bu kayalıklara çıkan gençler kendilerini yaklaşık 20 metre yükseklikten Karadeniz'in soğuk sularına bırakıyor. Buraya tırmanarak çıkan bazı gençler atlamaktan korkup saatlerce yukarıda beklerken, cesaretini toplayanlar ise bazen balıklama bazen çivileme olarak kendilerini suya bırakıyor. Tehlikeli olduğu için jandarma buradan atlamanın yasak olduğunu ve atlayanlar hakkında kabahatler kanununa göre işlem yapılacağını duyurmasına rağmen gençler buna aldırmıyor.
Yaz turizminin önemli adreslerinden Kandıra'nın Kerpe beldesinde bulunan doğa harikası "Kartal Kayaları" turistlerden ilgi görüyor. Gençler hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı Kartal Kayalarından denize dalarak adeta ölümle dans ediyorlar.

Kandıra İlçesi'ne bağlı Karadeniz sahillerindeki plaj bölgeleri hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasının da etkisiyle dolup taşıyor. Bu arada Kerpe bölgesindeki kayalıklarda da, tehlikeli olduğu için jandarmanın yasak koymasına rağmen gençler yaklaşık 20 metre yüksekten denize atlayarak izleyenlere heyecanlı anlar yaşatıyor.

PLAJLARA AKIN EDİLİYOR

Konaklama tesisi yeterli olmadığı için hafta sonları daha yoğun olmak üzere günü birlikçilerin akınına uğrayan Kandıra'nın Kerpe ve Karasu bölgelerindeki Cebeci, Sarısu, Kumcağız, Kovanağzı gibi plaj bölgeleri dolup taşıyor. Bu bölgelerde kOCAELİ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan yaklaşık 200 kişinin görev yaptığı arama kurtarma timleri boğulmalara karşı tedbir alıyor. 

ÖLÜMÜNE DALIŞ

Tatilcilerin en fazla tercih ettiği bölgelerden biri olan Kerpe'de ise, özellikle maceracı gençler buradaki kayalıkları tercih ediyor. Dalgaların aşındırması sonucu meydana gelen ve eşşiz güzelliğe sahip bu kayalıklara çıkan gençler kendilerini yaklaşık 20 metre yükseklikten Karadeniz'in soğuk sularına bırakıyor. Buraya tırmanarak çıkan bazı gençler atlamaktan korkup saatlerce yukarıda beklerken, cesaretini toplayanlar ise bazen balıklama bazen çivileme olarak kendilerini suya bırakıyor. Tehlikeli olduğu için jandarma buradan atlamanın yasak olduğunu ve atlayanlar hakkında kabahatler kanununa göre işlem yapılacağını duyurmasına rağmen gençler buna aldırmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.