GENELKURMAY'DAN İLK AÇIKLAMA !

Gündem 17.07.2016 - 17:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GENELKURMAY'DAN İLK AÇIKLAMA !

Darbe girişimiyle ilgili TSK'dan açıklama yapıldı. Açıklamada, "Darbeciler şu an itibariyle etkisiz hale getirildi. Devletin ve yüce milletin emrindeyiz" denildi.

Darbe girişiminden sonra Genelkurmay Başkanlığı'ndan resmi olarak ilk açıklama yapıldı. "Devletin ve yüce milletin emrindeyiz" denilen açıklamada, "Hainlerin girişimi amacına ulaşmadan etkisiz hale getirildi. Hainlerin engellenmesinde en büyük rol yüce milletimizindir" vurgusu yapıldı.  Açıklamada şöyle denildi:  "15 Temmuz 2016 akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yuvalanan illegal çete mensubu terörist hainlerin girişimleri Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının ezici çoğunluğunun anında verdiği tepki ve kahraman emniyet mensuplarımızın da bu konuda göstermiş olduğu kararlılık ile reddedilmiş ve hainler amaçlarına ulaşamadan etkisiz hale getirilmişlerdir."
Darbe girişimiyle ilgili TSK'dan açıklama yapıldı. Açıklamada, "Darbeciler şu an itibariyle etkisiz hale getirildi. Devletin ve yüce milletin emrindeyiz" denildi.

Darbe girişiminden sonra Genelkurmay Başkanlığı'ndan resmi olarak ilk açıklama yapıldı.

"Devletin ve yüce milletin emrindeyiz" denilen açıklamada, "Hainlerin girişimi amacına ulaşmadan etkisiz hale getirildi. Hainlerin engellenmesinde en büyük rol yüce milletimizindir" vurgusu yapıldı. 

Açıklamada şöyle denildi: 

"15 Temmuz 2016 akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yuvalanan illegal çete mensubu terörist hainlerin girişimleri Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının ezici çoğunluğunun anında verdiği tepki ve kahraman emniyet mensuplarımızın da bu konuda göstermiş olduğu kararlılık ile reddedilmiş ve hainler amaçlarına ulaşamadan etkisiz hale getirilmişlerdir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.