LASTİK İŞ
ismail

GERÇEK GİBİ EĞİTİM

Kocaeli 27.05.2016 - 12:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GERÇEK GİBİ EĞİTİM

Kocaeli İtfaiyesi, Kahramanmaraş İtfaiyesi bünyesinde kurulan eğitim merkezinin eğitimcilerine eğitim verdi

Çeşitli illerdeki itfaiye erlerine eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bu kez eğitmenleri eğitti. Kahramanmaraş İtfaiyesi tarafından yeni kurulan İtfaiye Eğitim Merkezi’nde eğitmenlik görevi üstlenecek olan itfaiyecilere, Kocaeli İtfaiyesi tarafından eğitim verildi. Kahramanmaraş İtfaiye Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen eğitim, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İtfaiye Eğitim Merkezi (KOBİTEM) eğitmenleri tarafından 3 gün sürdü.   KAHRAMANMARAŞ’TA EĞİTİM Kahramanmaraş’ta yeni yapılan İtfaiye Eğitim Merkezi’nin proje aşamasında da bilgi paylaşımı yapıldı. Yeni kurulan eğitim merkezinde görev yapacak olan eğitmenlere eğitim verilerek, yeni açılan merkezin faaliyete geçmesi sağlandı. Verilen eğitimlerde, uygulamalı eğitimlerde eğitim öncesi hazırlık ve eğitime yönelik anlatım teknikleri başta olmak üzere; Yangın Davranışı, Havalandırma, Kapalı Alanda İlerleme ve Hareket Tarzı, Yangına Müdahalede Kullanılan Teknik ve Taktikler, Söndürme Teknikleri ve Çökmüş Yapılara Müdahale konularında bilgiler paylaşıldı. Bunlara ek olarak ayrıca birçok konuda tecrübe paylaşımında bulunuldu.   TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI KOBİTEM, kurulduğu 2009 yılından bu yana, hem ülke içinden hem de ülkemiz dışından gelen itfaiyecilere yönelik olarak pek çok eğitim düzenledi. Bu eğitimler sayesinde, tecrübelerini diğer itfaiyecilere aktardı.  
Kocaeli İtfaiyesi, Kahramanmaraş İtfaiyesi bünyesinde kurulan eğitim merkezinin eğitimcilerine eğitim verdi

Çeşitli illerdeki itfaiye erlerine eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bu kez eğitmenleri eğitti. Kahramanmaraş İtfaiyesi tarafından yeni kurulan İtfaiye Eğitim Merkezi’nde eğitmenlik görevi üstlenecek olan itfaiyecilere, Kocaeli İtfaiyesi tarafından eğitim verildi. Kahramanmaraş İtfaiye Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen eğitim, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İtfaiye Eğitim Merkezi (KOBİTEM) eğitmenleri tarafından 3 gün sürdü.

 

KAHRAMANMARAŞ’TA EĞİTİM

Kahramanmaraş’ta yeni yapılan İtfaiye Eğitim Merkezi’nin proje aşamasında da bilgi paylaşımı yapıldı. Yeni kurulan eğitim merkezinde görev yapacak olan eğitmenlere eğitim verilerek, yeni açılan merkezin faaliyete geçmesi sağlandı. Verilen eğitimlerde, uygulamalı eğitimlerde eğitim öncesi hazırlık ve eğitime yönelik anlatım teknikleri başta olmak üzere; Yangın Davranışı, Havalandırma, Kapalı Alanda İlerleme ve Hareket Tarzı, Yangına Müdahalede Kullanılan Teknik ve Taktikler, Söndürme Teknikleri ve Çökmüş Yapılara Müdahale konularında bilgiler paylaşıldı. Bunlara ek olarak ayrıca birçok konuda tecrübe paylaşımında bulunuldu.

 

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

KOBİTEM, kurulduğu 2009 yılından bu yana, hem ülke içinden hem de ülkemiz dışından gelen itfaiyecilere yönelik olarak pek çok eğitim düzenledi. Bu eğitimler sayesinde, tecrübelerini diğer itfaiyecilere aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.