LASTİK İŞ
ismail

GERÇEK GİBİ TATBİKAT

Gündem 31.10.2019 - 17:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GERÇEK GİBİ TATBİKAT

TEM otoyolunda trafik kazası ve araç yangını tatbikatı Karayolları Genel Müdürlüğü koordinesinde TEM otoyolunun Ankara yönünde trafik kazası ve araç yangını tatbikatı gerçekleştirildi.

TEM otoyolunda trafik kazası ve araç yangını tatbikatı  Karayolları Genel Müdürlüğü koordinesinde TEM otoyolunun Ankara yönünde trafik kazası ve araç yangını tatbikatı gerçekleştirildi. Karayolları Genel Müdürlüğü koordinesinde Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü Ekipleri ve AFAD ekipleri, TEM otoyolunda trafik kazası ve araç yangını tatbikatı gerçekleştirdi. TEM otoyolunun Ankara istikameti Korutepe Tünelleri içinde düzenlenen tatbikat gereği, otomobilin hafif ticari araca arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralanırken araçlardan biri ise alev aldı. ULAŞIMIN ZOR OLDUĞU BÖLGELERDE İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, tatbikat gereği yaralanan sürücüyü araçtan sedyeye alarak ambulansa bindirdi. İtfaiye ekipleri ise senaryo gereği alev alan hafif ticari araca müdahalede bulunarak yangını söndürdü. Kaza tatbikatı gereği TEM otoyolunun Ankara yönü kısa süreliğine trafiğe kapatılırken araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verilmeye başlandı. Kaza tatbikatlarının önümüzdeki günlerde ulaşımın zor olduğu bölgelerde tekrarlanacağı öğrenildi.
TEM otoyolunda trafik kazası ve araç yangını tatbikatı Karayolları Genel Müdürlüğü koordinesinde TEM otoyolunun Ankara yönünde trafik kazası ve araç yangını tatbikatı gerçekleştirildi.

TEM otoyolunda trafik kazası ve araç yangını tatbikatı  Karayolları Genel Müdürlüğü koordinesinde TEM otoyolunun Ankara yönünde trafik kazası ve araç yangını tatbikatı gerçekleştirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü koordinesinde Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü Ekipleri ve AFAD ekipleri, TEM otoyolunda trafik kazası ve araç yangını tatbikatı gerçekleştirdi. TEM otoyolunun Ankara istikameti Korutepe Tünelleri içinde düzenlenen tatbikat gereği, otomobilin hafif ticari araca arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralanırken araçlardan biri ise alev aldı.

ULAŞIMIN ZOR OLDUĞU BÖLGELERDE
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, tatbikat gereği yaralanan sürücüyü araçtan sedyeye alarak ambulansa bindirdi. İtfaiye ekipleri ise senaryo gereği alev alan hafif ticari araca müdahalede bulunarak yangını söndürdü. Kaza tatbikatı gereği TEM otoyolunun Ankara yönü kısa süreliğine trafiğe kapatılırken araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verilmeye başlandı. Kaza tatbikatlarının önümüzdeki günlerde ulaşımın zor olduğu bölgelerde tekrarlanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.