LASTİK İŞ

GESOTİM KURTARMA ÇALIŞMASINA KATILDI

07.02.2019 - 10:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GESOTİM KURTARMA ÇALIŞMASINA KATILDI

İstanbul Kartal'da 14 daireli 8 katlı bir bina çöktü. Enkaz altında kaldığı belirtilen kişilerin kurtarılması için arama kurtarma çalışması devam ediyor. GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ve ekibi de kurtarma çalışmasına katıldı

İstanbul Kartalda çöken binada Gölcük Gesotim Çöken Binanın Enkaz Çalışmalarında Yer Alıyor. Tecrübesiyle Ekipte Yer Alan ve Başkanlığını Yapan Necmi Kocaman Ekibiyle Çalışmalara katıldı.  Gazetecilere açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal'da çöken binada 12 kişinin yaralı kurtarıldığını, 3 kişinin de hayatını kaybettiğini bildirdi. Vali Yerlikaya, Çakabey İmam Hatip Ortaokulu'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, saat 23.00'teki son açıklamalarından sonra son 3 saat içerisinde 6 kişinin enkazdan çıkarıldığını anlatarak, "Bunlardan 5'i yaralı olarak kurtarıldı, şükürler olsun. Ama maalesef bir vatandaşımız da ölü olarak oradan çıkarıldı." diye konuştu. Yaralı olarak kurtarılan 5 kişiden birinin yoğun bakımda olduğunu aktaran Yerlikaya, "Bu yaralılarımız, Bahriye Aktar (75) yoğun bakımda. Tayyip Mahmut Alemdar (9),genel durumu iyi. Ali Alemdar (75),genel durumu iyi. Hüsniye Yaman (59) genel durumu iyi. Leyla Yaman (63),genel durumu iyi. Ölü olarak enkazdan çıkardığımız vatandaşımızın kimlik tespit çalışmaları da devam ediyor." ifadelerini kullandı.
İstanbul Kartal'da 14 daireli 8 katlı bir bina çöktü. Enkaz altında kaldığı belirtilen kişilerin kurtarılması için arama kurtarma çalışması devam ediyor. GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ve ekibi de kurtarma çalışmasına katıldı

İstanbul Kartalda çöken binada Gölcük Gesotim Çöken Binanın Enkaz Çalışmalarında Yer Alıyor. Tecrübesiyle Ekipte Yer Alan ve Başkanlığını Yapan Necmi Kocaman Ekibiyle Çalışmalara katıldı. 

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal'da çöken binada 12 kişinin yaralı kurtarıldığını, 3 kişinin de hayatını kaybettiğini bildirdi.

Vali Yerlikaya, Çakabey İmam Hatip Ortaokulu'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, saat 23.00'teki son açıklamalarından sonra son 3 saat içerisinde 6 kişinin enkazdan çıkarıldığını anlatarak, "Bunlardan 5'i yaralı olarak kurtarıldı, şükürler olsun. Ama maalesef bir vatandaşımız da ölü olarak oradan çıkarıldı." diye konuştu.

Yaralı olarak kurtarılan 5 kişiden birinin yoğun bakımda olduğunu aktaran Yerlikaya, "Bu yaralılarımız, Bahriye Aktar (75) yoğun bakımda. Tayyip Mahmut Alemdar (9),genel durumu iyi. Ali Alemdar (75),genel durumu iyi. Hüsniye Yaman (59) genel durumu iyi. Leyla Yaman (63),genel durumu iyi. Ölü olarak enkazdan çıkardığımız vatandaşımızın kimlik tespit çalışmaları da devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.