GFSD 8 MART'I KUTLADI

06.03.2020 - 14:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD 8 MART'I KUTLADI

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), önceki gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, dernek üyesi kadınların çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan bir sunum gerçekleştirdi

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, geçtiğimiz akşam dernek binasında, dernek üyesi kadınların çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan bir sunum gerçekleştirdi. Etkinliğe Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi ile dernek üyeleri katılım gösterdi. Gerçekleştirilen etkinlik öncesinde düşüncelerini ifade eden Başkan İkiz, “Geçtiğimiz dönemde derneğimiz kadınlarının çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan kadına şiddet konulu fotoğraf sergimiz, ilçemizde birçok noktada gösterildi ve büyük bir beğeni topladı” dedi.   ‘ÖDÜL TÖRENİNE KATILACAĞIZ’ Sözlerine devam eden Başkan İkiz, “Hazırlanan sunumumuz, ilçemizin yanı sıra İstanbul’da da birçok yerde gösterilecek. Yani sergimiz, bir İstanbul turu atacak diyebiliriz. Bunun yanı sıra, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (TFSF) her sene düzenlediği dernekler arası fotoğraf yarışması yapılıyor. Geçen sene bu yarışmada mansiyon ödülü aldık. Bu sene de bu yarışmada ikincilik ödülünü kazandık. Ödül töreninin Ankara’da yapılacağı bizlere iletildi. Bizler de katılmak istediğimizi ifade ettik. Bizlerle gitmek isteyen arkadaşlarımızın bu isteklerini bizlere aktarmaları gerekiyor. Gerekli rezervasyonları yapacağız. Ayrıca bir gezi de düzenleyeceğiz” dedi.   FOTOĞRAF SUNUMU GÖSTERİLDİ Başkan İkiz’in konuşmasının ardından dernek üyesi kadınların, kadına şiddet konulu çekmiş oldukları fotoğraflardan oluşan fotoğraf sunumu gösterildi. Sunumda birçok kadının çekmiş olduğu birbirinden farklı fotoğraflar gösterildi. Sunumun ardından dernek üyeleri, fotoğraflar hakkında yorum ve fikirlerini birbirlerine ileterek istişarelerde bulundu.  
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), önceki gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, dernek üyesi kadınların çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan bir sunum gerçekleştirdi

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, geçtiğimiz akşam dernek binasında, dernek üyesi kadınların çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan bir sunum gerçekleştirdi. Etkinliğe Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi ile dernek üyeleri katılım gösterdi. Gerçekleştirilen etkinlik öncesinde düşüncelerini ifade eden Başkan İkiz, “Geçtiğimiz dönemde derneğimiz kadınlarının çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan kadına şiddet konulu fotoğraf sergimiz, ilçemizde birçok noktada gösterildi ve büyük bir beğeni topladı” dedi.

 

‘ÖDÜL TÖRENİNE KATILACAĞIZ’

Sözlerine devam eden Başkan İkiz, “Hazırlanan sunumumuz, ilçemizin yanı sıra İstanbul’da da birçok yerde gösterilecek. Yani sergimiz, bir İstanbul turu atacak diyebiliriz. Bunun yanı sıra, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (TFSF) her sene düzenlediği dernekler arası fotoğraf yarışması yapılıyor. Geçen sene bu yarışmada mansiyon ödülü aldık. Bu sene de bu yarışmada ikincilik ödülünü kazandık. Ödül töreninin Ankara’da yapılacağı bizlere iletildi. Bizler de katılmak istediğimizi ifade ettik. Bizlerle gitmek isteyen arkadaşlarımızın bu isteklerini bizlere aktarmaları gerekiyor. Gerekli rezervasyonları yapacağız. Ayrıca bir gezi de düzenleyeceğiz” dedi.

 

FOTOĞRAF SUNUMU GÖSTERİLDİ

Başkan İkiz’in konuşmasının ardından dernek üyesi kadınların, kadına şiddet konulu çekmiş oldukları fotoğraflardan oluşan fotoğraf sunumu gösterildi. Sunumda birçok kadının çekmiş olduğu birbirinden farklı fotoğraflar gösterildi. Sunumun ardından dernek üyeleri, fotoğraflar hakkında yorum ve fikirlerini birbirlerine ileterek istişarelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.