LASTİK İŞ

GFSD BU HAFTA YAĞCIOĞLU'NU KONUK ETTİ

27.11.2015 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GFSD BU HAFTA YAĞCIOĞLU'NU KONUK ETTİ

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) geleneksel ğperşembe akşamları toplantısında, Uluslararası fotoğraf sanatçısı Mürsel Yağcıoğlu’nu dernek lokalinde konuk etti.

Yağcıoğlu, kendisine bu imkanı sunan GFSD Başkanı İsmail İkiz ve yönetimine teşekkür ederek, GFSD’ye övgüler yağdırdı   İlçemizin en önemli sanat merkezi olan GFSD, geleneksel hale getirdiği Perşembe akşamları toplantılarını aksatmadan sürdürüyor. GFSD Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi, üyelerini bilgilendirmek ve ufuklarını genişletmek amacıyla, hemen her hafta ünkü bir fotoğraf sanatçısının gösterimine kapılarını açıyor. GFSD’nin son konuğu, Uluslararası fotoğraf sanatçısı Mürsel Yağcıoğlu oldu. Yaklaşık 25 ülkede fotoğraf gösterime imza atan, aynı zamanda bir gezgin olan sanatçı, sürekli seyahat ederek şehir şehir gezerek Anadolu kültürü, şehir mimarisi, kültürler arası diyalog, toplumsal olaylar, yaşam ve insan konularını ele alan fotoğrafları, dernek üyeleri tarafından büyük bir ilgi gördü. Gösteri sonunda, dernek üyeleri merak ettikleri sorularla Yağcıoğlu’nu bir hayli terlettiler. Sunum sonun GFSD Başkanı İsmail İkiz, gösterisinden dolayı ve GFSD’yi tercih ettiği için kendisine bir teşekkür plaket takdim etti.   MÜRSEL YAĞCIOĞLU KİMDİR? 23.09.1980 Bulgaristan / Eğridere'de doğdu. Okul hayatını Bulgaristan'da tamamlayan fotoğraf sanatçısı Mürsel Yağcıoğlu, İstanbul'da yaşıyor. 2008 yılında tanıştığı fotoğraf sanatını, Alengirhane Akademi'de stüdyo fotoğrafçılığı, mekan fotoğrafçılığı, fashion, style life ve organizasyon fotoğrafçılığı alanlarında iki yıllık yoğun fotoğraf eğitimiyle pekiştirdi. 2009 yılında kurulan Safaristanbul Fotoğraf Grubu ile başlayan yolculuğunda 300'ün üzerinde gerçekleştirilen ücretsiz fotoğraf eğitim gezilerinde eğitmenlik yaptı. 2008 yılında başladığı kariyerinde bu güne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Halen tam zamanlı olarak fotoğrafçılık ve eğitmenlik yapmaktadır. Aynı zamanda bir gezgin olan sanatçı, sürekli seyahat ederek şehir şehir gezerek Anadolu kültürü, şehir mimarisi, kültürler arası diyalog, toplumsal olaylar, yaşam ve insan konularında dikkat çekmektedir. Ulusal yarışmalarda 50 civarında ödülü ve 150 civarı sergilemesi bulunan Yağcıoğlu EFOD üyesidir. Sanatçının, bugüne kadar uluslararası fotoğrafçılık alanında 25 ülkede fotoğrafları sergilendi.  
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) geleneksel ğperşembe akşamları toplantısında, Uluslararası fotoğraf sanatçısı Mürsel Yağcıoğlu’nu dernek lokalinde konuk etti.

Yağcıoğlu, kendisine bu imkanı sunan GFSD Başkanı İsmail İkiz ve yönetimine teşekkür ederek, GFSD’ye övgüler yağdırdı

 

İlçemizin en önemli sanat merkezi olan GFSD, geleneksel hale getirdiği Perşembe akşamları toplantılarını aksatmadan sürdürüyor. GFSD Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi, üyelerini bilgilendirmek ve ufuklarını genişletmek amacıyla, hemen her hafta ünkü bir fotoğraf sanatçısının gösterimine kapılarını açıyor. GFSD’nin son konuğu, Uluslararası fotoğraf sanatçısı Mürsel Yağcıoğlu oldu. Yaklaşık 25 ülkede fotoğraf gösterime imza atan, aynı zamanda bir gezgin olan sanatçı, sürekli seyahat ederek şehir şehir gezerek Anadolu kültürü, şehir mimarisi, kültürler arası diyalog, toplumsal olaylar, yaşam ve insan konularını ele alan fotoğrafları, dernek üyeleri tarafından büyük bir ilgi gördü. Gösteri sonunda, dernek üyeleri merak ettikleri sorularla Yağcıoğlu’nu bir hayli terlettiler. Sunum sonun GFSD Başkanı İsmail İkiz, gösterisinden dolayı ve GFSD’yi tercih ettiği için kendisine bir teşekkür plaket takdim etti.

 

MÜRSEL YAĞCIOĞLU KİMDİR?

23.09.1980 Bulgaristan / Eğridere'de doğdu. Okul hayatını Bulgaristan'da tamamlayan fotoğraf sanatçısı Mürsel Yağcıoğlu, İstanbul'da yaşıyor. 2008 yılında tanıştığı fotoğraf sanatını, Alengirhane Akademi'de stüdyo fotoğrafçılığı, mekan fotoğrafçılığı, fashion, style life ve organizasyon fotoğrafçılığı alanlarında iki yıllık yoğun fotoğraf eğitimiyle pekiştirdi. 2009 yılında kurulan Safaristanbul Fotoğraf Grubu ile başlayan yolculuğunda 300'ün üzerinde gerçekleştirilen ücretsiz fotoğraf eğitim gezilerinde eğitmenlik yaptı. 2008 yılında başladığı kariyerinde bu güne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Halen tam zamanlı olarak fotoğrafçılık ve eğitmenlik yapmaktadır. Aynı zamanda bir gezgin olan sanatçı, sürekli seyahat ederek şehir şehir gezerek Anadolu kültürü, şehir mimarisi, kültürler arası diyalog, toplumsal olaylar, yaşam ve insan konularında dikkat çekmektedir. Ulusal yarışmalarda 50 civarında ödülü ve 150 civarı sergilemesi bulunan Yağcıoğlu EFOD üyesidir. Sanatçının, bugüne kadar uluslararası fotoğrafçılık alanında 25 ülkede fotoğrafları sergilendi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.