GFSD ÇETİNBOSTANOĞLU'NU AĞIRLADI

21.11.2015 - 07:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GFSD ÇETİNBOSTANOĞLU'NU AĞIRLADI

Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği (GFSD), her hafta konuk ettiği ünlü fotoğraf sanatçılarına, geçtiğimiz hafta sonu bir yenisini daha ekledi. GFSD dernek lokalinde tam 45 yıldır deklanşöre basan, Aydın Çetinbostanoğlu’nu ağırladı

Bugüne kadar pek çok fotoğraf sanatçısını konuk eden GFSD, geçtiğimiz hafta sonu dernek lokalinde, hayatını fotoğrafa ve fotoğraf sanatına adamış olan, 1954 İzmir Doğumlu olan Çetinbostanoğlu’nu konuk etti. Dernek Başkanı İsmail İkiz ve dernek üyelerinin büyük ilgi gösterdiği slayt gösteri yaklaşık 45 dakika sürdü. Çetinbostanoğlu yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğraflardan oluşan gösterisi, dernek üyelerinin  oldukça ilgisini çekti. Özellikle Çetinbostanoğlu’nun Çin’de çekmiş olduğu fotoğraflar muhteşemdi. Gösteri sonunda, dernek üyeleri, merak ettikleri konular hakkında Çetinbostanoğlu’na sorular sorarak cevaplarını aldılar. Dernek lokalinde gerçekleştirilen gösterinin sonunda, GFSD Başkanı İsmail İkiz, gösteri sonrası, Çetinbostanoğlu’na plaket takdim etti. Bu arada, gösteriye GFSD’nin eski başkanları olan Hadi Arslan ile Şakir Satır da katıldı. 
Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği (GFSD), her hafta konuk ettiği ünlü fotoğraf sanatçılarına, geçtiğimiz hafta sonu bir yenisini daha ekledi. GFSD dernek lokalinde tam 45 yıldır deklanşöre basan, Aydın Çetinbostanoğlu’nu ağırladı

Bugüne kadar pek çok fotoğraf sanatçısını konuk eden GFSD, geçtiğimiz hafta sonu dernek lokalinde, hayatını fotoğrafa ve fotoğraf sanatına adamış olan, 1954 İzmir Doğumlu olan Çetinbostanoğlu’nu konuk etti. Dernek Başkanı İsmail İkiz ve dernek üyelerinin büyük ilgi gösterdiği slayt gösteri yaklaşık 45 dakika sürdü. Çetinbostanoğlu yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğraflardan oluşan gösterisi, dernek üyelerinin  oldukça ilgisini çekti. Özellikle Çetinbostanoğlu’nun Çin’de çekmiş olduğu fotoğraflar muhteşemdi. Gösteri sonunda, dernek üyeleri, merak ettikleri konular hakkında Çetinbostanoğlu’na sorular sorarak cevaplarını aldılar. Dernek lokalinde gerçekleştirilen gösterinin sonunda, GFSD Başkanı İsmail İkiz, gösteri sonrası, Çetinbostanoğlu’na plaket takdim etti.

Bu arada, gösteriye GFSD’nin eski başkanları olan Hadi Arslan ile Şakir Satır da katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.