GFSD'DEN 8 MART ETKİNLİĞİ

04.03.2020 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD'DEN 8 MART ETKİNLİĞİ

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) bu hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın üyelerin fotoğraf sunumunu gerçekleştirecek.

İlçemizi kazandıkları ulusal ve uluslararası başarılarla en iyi şekilde temsil eden ve Gölcük’ün adını en iyi şekilde duyuran GFSD, bu akşam önemli bir program daha düzenleyecek.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle GFSD Gösteri Salonu’nda kadın üyelerin fotoğraf gösterilerinin sunumu gerçekleştirilecek.  GFSD Başkanı İsmail İkiz, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında derneğimiz Kadın Üyelerinin Fotoğraflarından oluşan sunumda tüm fotoğrafsever  dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız’ dedi. Yarın akşam gerçekleştirilecek olan Fotoğraf Gösterilerinde;Aytül Akbaş, Banu Devrim,Berna İkiz, Fatma Çınar, Hafize Bektaş, Nebiye Azak, Nurgül Öztekin, Özlem Akyürek, Özlem Özden, Özlem Yıldırım, Sema Ulubir, Sevgi Haftacı’nın fotoğraflarının sunumu yapılacak.
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) bu hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın üyelerin fotoğraf sunumunu gerçekleştirecek.

İlçemizi kazandıkları ulusal ve uluslararası başarılarla en iyi şekilde temsil eden ve Gölcük’ün adını en iyi şekilde duyuran GFSD, bu akşam önemli bir program daha düzenleyecek.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle GFSD Gösteri Salonu’nda kadın üyelerin fotoğraf gösterilerinin sunumu gerçekleştirilecek.  GFSD Başkanı İsmail İkiz, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında derneğimiz Kadın Üyelerinin Fotoğraflarından oluşan sunumda tüm fotoğrafsever  dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız’ dedi.

Yarın akşam gerçekleştirilecek olan Fotoğraf Gösterilerinde;Aytül Akbaş, Banu Devrim,Berna İkiz, Fatma Çınar, Hafize Bektaş, Nebiye Azak, Nurgül Öztekin, Özlem Akyürek, Özlem Özden, Özlem Yıldırım, Sema Ulubir, Sevgi Haftacı’nın fotoğraflarının sunumu yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.