GFSD'DEN BÜYÜK BAŞARI.İKİZ ALTIN MADALYA KAZANDI

23.01.2020 - 20:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD'DEN BÜYÜK BAŞARI.İKİZ ALTIN MADALYA KAZANDI

2020 Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyon Kupası Ulusal Fotoğraf Yarışmasın'da İsmail İkiz Altın Madalya kazandı. Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği GFSD ise takım halinde 2.oldu.

TFSF tarafından düzenlenen, 2020 TFSF Kupası Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları belli oldu. Yarışmaya katılan GFSD Başkanı İsmail İkiz yarışmada bireysel dalda altın madalya almaya hak kazanırken, GFSD üyeleri Aytül Akbaş, Berna İkiz, İlker Pekbaş, İsmail İkiz, Nebiye Azak, Nedim Dövencioğlu, Sevgi Haftacı, Zafer Kanpara, Zeki Erdoğan ve Zeynel Ocakcı’dan oluşan grup Değirmendere Zühti Mürüdoğlu Ahşap Heykel sempozyumunda  çalışan Heykeltraş sanatçılarını konu alan çalışma ile gümüş madalya almaya hak kazandı. Aldıkları üstün başarı hakkında açıklama yapan GFSD Başkanı İsmail İkiz,Türkiye’deki 33 fotoğraf sanatı derneği arasından alınan bu önemli başarı İlimiz ve ilçemiz adına guru verici  “ Bu çalışmanın Moderatörü çok değerli hocamız Rahmetli Hadi Arslan’ı rahmetle anıyor ve katkı sağlayan tüm üyelerimize teşekkürler ederiz” dedi.
2020 Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyon Kupası Ulusal Fotoğraf Yarışmasın'da İsmail İkiz Altın Madalya kazandı. Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği GFSD ise takım halinde 2.oldu.

TFSF tarafından düzenlenen, 2020 TFSF Kupası Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları belli oldu. Yarışmaya katılan GFSD Başkanı İsmail İkiz yarışmada bireysel dalda altın madalya almaya hak kazanırken, GFSD üyeleri Aytül Akbaş, Berna İkiz, İlker Pekbaş, İsmail İkiz, Nebiye Azak, Nedim Dövencioğlu, Sevgi Haftacı, Zafer Kanpara, Zeki Erdoğan ve Zeynel Ocakcı’dan oluşan grup Değirmendere Zühti Mürüdoğlu Ahşap Heykel sempozyumunda  çalışan Heykeltraş sanatçılarını konu alan çalışma ile gümüş madalya almaya hak kazandı.

Aldıkları üstün başarı hakkında açıklama yapan GFSD Başkanı İsmail İkiz,Türkiye’deki 33 fotoğraf sanatı derneği arasından alınan bu önemli başarı İlimiz ve ilçemiz adına guru verici  “ Bu çalışmanın Moderatörü çok değerli hocamız Rahmetli Hadi Arslan’ı rahmetle anıyor ve katkı sağlayan tüm üyelerimize teşekkürler ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.